"ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΛΗΡΙΚΟΥΣ ΘΑΥΜΑΖΩ..ΠΟΥ ΤΙΜΟΥΝ ΤΑ ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΜΕΝΑ ΡΑΣΑ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΟΡΘΩΣΟΥΝ ΛΟΓΟ ΑΛΗΘΕΙΑΣ...."

Πέμπτη, 8 Σεπτεμβρίου 2016

Συναγερμός στην Αστυνομία: Πάνω από 1000 λαθρομετανάστες έχουν φύγει από τα “Hot Spot”

Την εγρήγορση των αρχών έχει προκαλέσει το γεγονός πως από τα Hot Spots της Αττικής «αγνοούνται» πάνω από 1000 άτομα, κυρίως Αφγανοί και Πακιστανοί, οι οποίοι θα έπρεπε να βρίσκονται εκεί.
Η ΕΛ.ΑΣ. πραγματοποίησε διακριτικές έρευνες σε Εξάρχεια και καταλήψεις για να δούν αν έχει προκύψει αδικαιολόγητη αύξηση του αριθμού λαθρομεταναστών στις εν λόγω περιοχές, αλλά δεν παρατήρησαν κάποια αξιόλογη μεταβολή. Ακολούθησε ανάλογη έρευνα σε περιοχές που γενικώς μαζεύονται αλλοδαποί και η απάντηση ήταν επίσης αρνητική.

Τι έχει γίνει τελικά; Μήπως τους... εξαφάνισε ο Κυρίτσης και το «Συντονιστικό» του, προκειμένου να διατηρήσουν τον «αριθμό» των αλλοδαπών στη χώρα σε όρια που δεν θα εξοργίζει τους Έλληνες; Ή μήπως επαληθεύτηκε η «προφητεία» της κυρά Τασίας;

«Επισήμως», η ανησυχία αφορά το αν έχουν βρει κατάλυμμα και δουλειά, ώστε να μην μικροεγκληματίσουν, όμως στην πραγματικότητα ο κίνδυνος είναι πολύ μεγαλύτερος.  

Αυτό που φοβούνται πραγματικά στην ΕΛ.ΑΣ. είναι η προσχώρηση των αλλοδαπών που «χάθηκαν» σε πυρήνες τζιχαντιστών που βρίσκονται εντός της Πατρίδος μας. 

Πηγή

Antigrafakias    


pCloud Premium
"Διάβαζε όχι για να αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στη κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες