" Η Αλήθεια για την Νέα Τάξη Πραγμάτων"

Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2016

Διεθνής έκθεση Θεσσαλονίκης - Το φεστιβάλ του ψεύδους

%25CF%2584%25CF%2583%25CE%25B9%25CF%2580
Ο δολοφόνος επιστρέφει πάντα στον τόπο του εγκλήματος και αυτό πράτει ο Τσίπρας με την εμφάνισή του στην ΔΕΘ, καθώς η ΔΕΘ φέρνει στο νού όλων την πολιτική αλητεία του "ανδρός".
Στήν ΔΕΘ αυτό το ανθρωπάκι έπαιξε με τις ελπίδες του λαού, στήν ΔΕΘ σκότωσε την αριστερά και δικαιολογημένα ο Σοιμπλε μίλησε για τις μετριότητες της αριστεράς αναφερόμενος στον Τσίπρα και στη συγκέντρωση των μετριοτήτων του νότου που μάζεψε στην Αθήνα.

Σήμερα αυτό το τίποτα, για ακόμα μία φορά, θα δώσει ρεσιτάλ ψεύδους στην έκθεση Θεσσαλονίκης, ενώ ένας λαός θα τον χιουχάρει για οτι έκανε, για ότι θα κάνει και για αυτό που είναι.

Είναι μικρός ο χρόνος και όλοι θυμούνται το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης όταν αυτός ο ψεύτης και δολοπλόκος μιλούσε για σκίσιμο των μνημονίων, κατάργηση του ΕΝΦΙΑ και όλα αυτά που πληγώνουν και καταδυναστεύουν τους Έλληνες. Στήν Θεσσαλονίκη μιλούσε για επαχθές χρέος και αλήθεια είναι ότι κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι ήταν τόσο πουλημένος και καλά στημένος.

Τσίπρα είσαι ανεπιθύμητος και μόνο στο περιβάλλον των αυλοκολάκων σου ευδοκιμείς.

Στήν Μακεδονία της ανεργίας δεν έχεις να πείς τίποτε.

Ελλη.


Antigrafakias    

pCloud Premium
"Διάβαζε όχι για να αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στη κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες