"ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΛΗΡΙΚΟΥΣ ΘΑΥΜΑΖΩ..ΠΟΥ ΤΙΜΟΥΝ ΤΑ ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΜΕΝΑ ΡΑΣΑ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΟΡΘΩΣΟΥΝ ΛΟΓΟ ΑΛΗΘΕΙΑΣ...."

Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2016

ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΣ ΤΕΛΟΣ!

http://www.triklopodia.gr/wp-content/uploads/2016/09/2015-10-21_121629-620x392.png
Την αλληλεγγύη μας σε όλους τους συμπατριώτες μας που υπερασπίζονται το δικαίωμά μας ως ΄Ελληνες να έχουμε τη δικιά μας πατρίδα και εναντιώνονται στον εποικισμό.

Ο εποικισμός της πατρίδας μας είναι :
α) Παράνομος και σύμφωνα με τις διατάξεις του Ο.Η.Ε. αποτελεί έγκλημα κατά της ανθρωπότητας.

β) Αυθαίρετος και άνωθεν επιβαλλόμενος χωρίς να έχει ερωτηθεί η Ελληνική κοινωνία.


γ)Υποβαθμίζει αν όχι καταργεί την εθνική κυριαρχία και αντιστρατεύεται το Ελληνικό Σύνταγμα που ρητώς αναφέρει ότι η εξουσία ασκείται υπέρ του έθνους.


δ) Υποβαθμίζει δια του πληθωρισμού της προσφοράς την αξία της εργατικής δύναμης καθώς εισάγει πλεονάζον δυναμικό ενώ η ανεργία μαστίζει την κοινωνία.


ε) Δημιουργεί αθέμιτο ανταγωνισμό καθώς οι έποικοι έχουν ήδη εξασφαλισμένες βασικές ανάγκες όπως τροφή και στέγη.


στ) Κάνει συνιδιοκτήτες τους έποικους στις κοινωνικές υποδομές (παιδεία ,υγεία κλπ) ενώ δεν είχαν συμμετοχή στην δημιουργία τους όπως οι ΄Ελληνες πολίτες είτε αυτοπροσώπως είτε στη βάση της αλληλουχίας των γενεών. Δημιουργεί επιπλέον οικονομικό κόστος,απορροφά εργατοώρες και καταπονεί τη δημόσια διοίκηση,την αστυνομία,την πυροσβεστική,το λιμενικό,το Ε.Σ.Υ. ,τα δημόσια σχολεία κτλπ.


ζ) Μειώνει το κοινωνικό κεφάλαιο της χώρας στο βαθμό που διασπά την αίσθηση του συνανήκειν και του κοινού πεπρωμένου, διαβρώνει την αλληλεγγύη μεταξύ των πολιτών κι επιτείνει την ιδιώτευση.


η) Λόγω της εθνικής,θρησκευτικής,γλωσσικής,πολιτειακής και πολιτισμικής ετερότητας των εποίκων αναπόφευκτα θα συμβάλλει στον φατριασμό και στις συγκρούσεις.


θ) Με το νέο νόμο περί ιθαγένειας και τις συνεχείς και εντεινόμενες ελληνοποιήσεις και αποδώσεις πολιτικών δικαιωμάτων αλλοιώνεται ο εθνικός χαρακτήρας των πολιτών και νοθεύεται το εκλογικό σώμα και η δημοκρατική έκφραση.


ι) Ενέχει προφανείς κινδύνους για τη δημόσια υγεία και την δημόσια ασφάλεια καθώς το ελληνικό κράτος δεν έχει υποβάλει τους έποικους σε αξιόπιστους ελέγχους ταυτοπροσωπίας, ποινικού μητρώου,εξετάσεις υγείας.


κ) Πλήττει την πολιτισμική, γνωστική και ανθρωπολογική στάθμη των μαθητών και της υπόλοιπης κοινωνίας καθώς κατά κανόνα οι έποικοι υπολείπονται του μέσου όρου του ελληνικού λαού.


λ) Στρέφει την ελληνική κοινωνία στη δουλοκτησία και την οικονομία σε οπισθοδρομική παραγωγική κατεύθυνση με βάση το φθηνό εργατικό δυναμικό κι όχι τον εκσυχρονισμό της παραγωγής και την αξιοποίηση του καταρτισμένου εργατικού δυναμικού. Ακυρώνει έτσι τις επενδύσεις στην παιδεία και την εκπαίδευση που το ίδιο το κράτος έχει κάνει στο παρελθόν και στρέφει το πιο καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό μας στην αποδημία μετατρέποντας σταδιακά αλλά βέβαια τη χώρα μας σε »Ελλάδα χωρίς Έλληνες» .


μ) Καθιστά τη χώρα μας μέρος του μεσανατολικού προβλήματος και πεδίο άσκησης ισλαμικής βίας.


ν) Δημιουργεί τις συνθήκες τεχνητής διόγκωσης μειονοτήτων που υπακούν σε αλλότρια κρατικά συμφέροντα και τη χώρα εύκολο θύμα εκβιασμού.


Ο αντιεποικιστικός αγώνας δεν μπορεί να διεξαχθεί στη βάση στενού τοπικισμού (γιατί εδώ κι όχι στον δίπλα δήμο) Ο αγώνας είναι κοινός γιατί πατρίδα μας είναι ολόκληρη η Ελλάδα.Η τοπική αυτοδιοίκηση ως αμεσότερος εκφραστής της λαϊκής βούλησης πρέπει να συνταχθεί με τη θέληση των πολιτών κι όχι να συνεργεί με τις αυθαιρεσίες της κεντρικής κυβέρνησης.Τα πρόσωπα, τα κόμματα και οι μ.κ.ο. -εκ φύσεως αντιδημοκρατικός και πλήρους ιδιοτέλειας θεσμός με αδιαφανείς σκοπούς και χρηματοδοτήσεις – που συνεργούν στον εποικισμό πρέπει να απαξιωθούν και να υποστούν μποϊκοτάζ.


Η Ελλάδα είναι η πατρίδα των Ελλήνων,των νεκρών μας και των απογόνων μας.Όχι τσιφλίκι μιας συγκυριακής κυβέρνησης,όχι πείραμα κοινωνικής μηχανικής,όχι πεδίο υπονόμευσης της εργατικής δύναμης απ το ελληνικό,ευρωπαϊκό και υπερεθνικό κεφάλαιο,όχι μπίζνα για τις μ.κ.ο. Είναι δικαίωμά μας και υποχρέωση μας ως ΄Ελληνες πολίτες να αντισταθούμε.Νικόλαος Ζιώγαςtriklopodia.gr 

 Antigrafakias   
pCloud Premium
"Διάβαζε όχι για να αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στη κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες