"Προδότης..."

Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2016

Έτσι μας κλέβουν τον χρόνο της ζωής μας μέσω του οικονομικού συστήματος του συνεχούς χρέους...

14362450_1652716108351774_42453823891791

Κλέβοντάς μας τα χρήματά μας επισήμως και με τον νόμο είναι σαν να μας κλέβουν τον χρόνο που ξοδέψαμε από τη ζωή μας για να τα κερδίσουμε και να τα αποταμιεύσουμε. 

Όταν βρισκόμαστε ξαφνικά υποχρεωμένοι εκ των περιστάσεων να τρέχουμε και να κάνουμε συνεχώς υπολογισμούς για το πώς θα πληρώσουμε τη μια ή την άλλη δόση, τον ένα ή τον άλλο φόρο, εκτός του ότι εξαντλούμαστε κατά φυσικό τρόπο από την τρεχάλα, δεν μας μένει πια ούτε χρόνος για την παραγωγή του οποιουδήποτε χρήσιμου, ψυχωφελούς έργου. Είμαστε αναγκασμένοι να δουλεύουμε σαν δούλοι στο σύστημα για να καλύψουμε τα κλεμμένα (προς επιβίωση & μελλοντική μας εξασφάλιση), αντί να εργαζόμαστε ελεύθερα, παράγοντας χρήσιμο έργο.

Τελικός στόχος της ληστείας δεν είναι βέβαια να πάρουν πίσω τα χρωστούμενα λεφτά, τα οποία εν πάση περιπτώσει, πολύ καλά γνώριζαν ότι ποτέ δεν θα τα έπαιρναν πίσω. Τι να τα κάνουν άλλωστε τα λεφτά, οι ίδιοι αυτοί που τα δημιουργούν και τα έχουν στις απέραντες ποσότητες, στις οποίες και τα δανείζουν για λογαριασμό μας στις κυβερνήσεις μας; Όχι, το αληθινά ζητούμενο του οικονομικού αυτού συστήματος του συνεχούς χρέους δεν είναι μόνο να μας κλέβουν τον χρόνο μας, εξοντώνοντάς μας σωματικά με την τρεχάλα, αλλά ακόμα πιο σημαντικό, να μας κλέψουν και τη ψυχή μαζί με το σώμα.
Επιμέλια: www.logiosermis.net

Το γράφημα απο Jo Di

 Antigrafakias    


"Διάβαζε όχι για να αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στη κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες