"ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ στο παλικάρι μας!"

Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΑ (ΙΙ)

Ζεις σε μια χώρα η οποία διοικείται εδώ και δεκαετίες, από απάνθρωπους, ασυνείδητους, τυχάρπαστους, καρεκλοκένταυρους, Ανθέλληνες που μισούν τον Χριστό , την Ελλάδα και οτιδήποτε θυμίζει ελευθερο πνεύμα και φως…..ζεις σε μια χώρα όπου αυτοί που εκλέγεις -υποτίθεται για να σε υπηρετούν-, γίνονται οι απόλυτοι άρχοντες της ζωής σου και την διαφεντεύουν με τον πλέον αισχρό τρόπο…..

ζεις σε μια χώρα όπου όποιος είναι Έλληνας πρέπει να φτωχοποιηθεί με το ζόρι, να ξεφτιλιστεί σε όλη την οικουμένη, να απαξιωθεί πλήρως και να οδηγηθεί στην απόλυτη απελπισία και κατάθλιψη…..ζεις σε μια χώρα όπου δεν έχεις δικαίωμα να κυκλοφορείς ελεύθερα στην Εθνική σου οδό, διότι θέλουν να σε εγκλωβίσουν στον μικρόκοσμο σου, να περιορίσουν τις επαγγελματικές σου δραστηριότητες και τις κοινωνικές σου συναναστροφές και να σε οδηγήσουν στον καναπέ σου,- εκτός αν έχεις προλάβει να αποδημήσεις σε κάποια περιφερειακή οδό, γεμάτη λακούβες από τους δύστυχους νταλικιέρηδες, που παλεύουν να βγάλουν τίμια το ψωμί τους- όντας ανήμπορος να αντιδράσεις, μέχρι να τον κατάσχουν και αυτόν μαζί με το σπίτι σου, το μαγαζί σου, το αυτοκίνητό σου, τη γυναίκα σου και τα παιδιά σου…..εκτός αν αποφασίσεις να τους αδειάσεις τη γωνιά με κατεύθυνση προς τας Ευρώπας, η προς όποια άλλη γωνιά του πλανήτη επιθυμείς, διότι πρέπει η μικρή Ελλάς να αδειάσει από τους μιαρούς Έλληνες και να κατοικηθεί, από τους ευλογημένους Ισλαμιστές ¨πρόσφυγες¨ , Αφγανούς, Πακιστανούς, Τουρκμένους, Ουιγούρους Τούρκους, Μαροκινούς,Αλγερινούς, Λίβυους και όλους τους υπόλοιπους Σουνίτες του κόσμου…..
Ναι Έλληνα…..πρεπει να τους αδειάσεις γρήγορα την Πατρίδα αυτήν που γέννησε το φως και τον πολιτισμό και έχει καταντήσει πλέον να έχει μεταβληθεί σε τριτοκοσμική χωρα…..
Λυπάμαι Έλληνα αλλά ενοχλείς αφόρητα με την παρουσία σου…..θα ανακαλύψουν και άλλους φόρους να σου βάλουν Έλληνα όσο καθυστερείς να τους αδειάσεις τη γωνιά…..
Δίπλα σου Έλληνα ζουν ακόμη κάποια ανθρωπίδια που αισθάνονται ακόμη βολεμένα…..
Νιώθουν ότι όλη αυτή η λαίλαπα δεν θα αγγίξει αυτούς και τις οικογένειές τους, διότι αυτοί είχαν προβλέψει και διοριστεί σε προνομιούχες θέσεις του δημοσίου, με παχυλούς μισθούς, είτε συμμετείχαν ως ιδιώτες στην μεγάλη πίτα του ¨μαζί τα φάγαμε¨, εξαργυρώνοντας το ότι υπήρξαν τα καλύτερα και πλέον υπάκουα κομματόσκυλα…..
Έχουν έπαρση και την έχουν μεταφέρει και στα παιδιά τους μολύνοντας όλη την κοινωνία μας…..και να ήξεραν τι τους περιμένει οι τρισάθλιοι κομματόσκυλοι…..
Άκου λοιπόν Έλληνα…..αυτό που έρχεται στην Ελλαδίτσα σου ονομάζεται Νέμεσις…..
Αυτή η πανέμορφη, μα συνάμα ιδιαίτερα άγρια κυρία δεν έρχεται ποτέ απρόσκλητη….!!
Εσύ την έχεις καλέσει με τις αμαρτίες σου, την αθεράπευτη έπαρση και αλλαζονεία σου, ακόμη και τώρα, με όσα συμβαίνουν γύρω σου, αλλά και με την ενέργεια που λαμβάνει η Θεία δύναμη, από τον πόνο και τη θλίψη των ταπεινών ανθρώπων, που παλεύουν να διατηρήσουν τα ιερά, τα όσια τους και τις εστίες τους, στο μονοπάτι της τιμιότητας και του φωτός….. Ένα πράγμα έχω να σου υποσχεθώ Έλληνα, τώρα που όλα γύρω σου καταρρέουν…..η Πατρίδα σου και η φυλή σου είναι Αθάνατες στα βάθη των Αιώνων, όχι τυχαία όμως, όπως πολλοί ημιμαθείς ανεγκέφαλοι πιστεύουν…..
Υπάρχουν τεράστιες ανώτερες δυνάμεις που όχι αναίτια σε προστατεύουν…..δεν ήσουν ποτέ σου μόνος…..και δεν πρόκειται ποτέ σου να μείνεις μόνος…..να θυμάσαι κάτι Έλληνα…..η Νέμεσις η αλλιώς Θεία Δίκη δεν υπόκεινται σε γήινους νόμους…..μην το ξεχάσεις ποτέ σου αυτό…..Καλή τύχη Έλληνα…..

Ανεξάρτητος Έλληνας Πατριώτης Μαγνησίας Αναστασίου Αθανάσιος

Κατοχικα Νεα 

 Antigrafakias    

pCloud Premium
"Διάβαζε όχι για να αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στη κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες