"Ειμαστε Εθνίκια και ερχόμαστε ... "

Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2016

Ραγδαίες εξελίξεις - Συρία: Θα καταρρίψουμε κάθε τούρκικο αεροσκάφος το οποίο θα παραβιάσει τον εναέριο χώρο μας

1026878451.jpg

Freepen.gr - Ο Αραβικός στρατός της Συρίας (ΣΣΣ) εξέδωσε επίσημη προειδοποίηση προς τις Τουρκικές Ενοπλες Δυνάμεις για συνεχείς παραβιάσεις του εναέριου χώρου της Συρίας και της έλλειψης επικοινωνίας τους με τη Δαμασκό.

Σύμφωνα με το υπουργείο Αμυνας της Συρίας, κάθε τουρκικό αεροσκάφος που εισέρχονται στον εναέριο χώρο της Συρίας, χωρίς προηγούμενη έγκριση θα καταρρίπτεται από τη συριακή αεράμυνα ενώ υπάρχει το προηγούμενο της κατάρριψης του τουρκικού F4 το 2012.Αυτή η προειδοποίηση προς τις τουρκικές Ενοπλες Δυνάμεις έρχεται λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της Συριακής Αεράμυνας ότι κατέρριψε ένα μαχητικό κι ένα μη επανδρωμένο αεροσκάφος του Ισραήλ.Οι σχέσεις μεταξύ Αγκυρας και Δαμασκού φαινόταν ότι έβαιναν προς βελτίωση μετά τη ρωσική διαμεσολάβηση τον Αύγουστο. Ωστόσο, η εισβολή της Τουρκίας στη βόρεια Συρία περιπλέκει την κατάσταση.
  
 Antigrafakias    pCloud Premium
"Διάβαζε όχι για να αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στη κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες