"ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ στο παλικάρι μας!"

Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2016

ΕΥΓΕ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ! ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ! ΕΙΝΑΙ Ε Ι Σ Β Ο Λ Ε Ι Σ ΟΧΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ!!!

1c4.jpg
Ωραίοκαστρο: Οι γονείς «κλείνουν την πόρτα» του σχολείου στα παιδιά του καταυλισμού «προσφύγων» (Βίντεο) 

Την ίδια ώρα που έχει δει το φως της δημοσιότητας έγγραφο ντοκουμέντο της αποκαλυπτικής έκθεσης που αναφέρει υψηλό κίνδυνο για μεταδοτικά νοσήματα σε καταυλισμό προσφύγων στο Κιλκίς.
Απειλές από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου, που αντιτίθενται στη φοίτηση παιδιών «προσφύγων» στο σχολείο της περιοχής.


-13 Σεπτέμβρη 2016 Δεν θέλουν τα παιδιά του καταυλισμού «προσφύγων» να βρουν σχολική στέγη στις αίθουσες που θα είναι τα παιδιά τους - Γιώργος Κυρίτσης: Θα τρίζουν τα κόκαλα των προσφύγων παππούδων τους
Συνέχεια φαίνεται να υπάρχει στις κινητοποιήσεις των γονέων αναφορικά με την φοίτηση προσφυγόπουλων στα Δημοτικά Σχολεία του Ωραιοκάστρου.

Μετά το 1ο Δημοτικό Σχολείο, τη σκυτάλη παίρνουν οι γονείς του 5ου δημοτικού της περιοχής οι οποίο αντιτίθενται στην φοίτηση των προσφυγόπουλων στο σχολείο.

Όπως αναφέρουν σε σχετική ανακοίνωσή τους, την προηγούμενη Πέμπτη και κατά τη διάρκεια έκτακτης γενικής συνέλευσης του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, αποφασίστηκε ομόφωνα η μη ένταξη - τοποθέτηση των παιδιών των προσφύγων στον χώρο του σχολείου.

Σε περίπτωση που δεν εισακουστούν απειλούν με κατάληψη του σχολικού κτιρίου.

%25CE%25A9%25CE%25A1%25CE%2591%25CE%2599

Επί του θέματος τοποθετήθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Κυρίτσης, ο οποίος με ανάρτησή του στο Twitter σχολίασε ότι αν η απόφαση του συλλόγου γονέων Ωραιόκαστρου είναι γνήσια, τότε «θα τρίζουν τα κόκαλα των προσφύγων παππούδων τους».%25CE%25BA%25CF%2585%25CF%2581.jpg


Δείτε στο eglimatikotita.gr


Αποκαλυπτική έκθεση Σοκ: Κίνδυνος για μεταδοτικά νοσήματα σε καταυλισμό προσφύγων στο Κιλκίς. Έγγραφο ντοκουμέντο


ΚΕΡΒΕΡΟΣ: ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΤΡΙΖΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΗΘΙΚΟΦΑΤΣΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ!!!

ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΜΩΣ...ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ Ο ΤΡΟΧΟΣ.......................... 

kerberos-hellas

Antigrafakias    pCloud Premium
"Διάβαζε όχι για να αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στη κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες