"Η γενοκτονία των ποντίων. Αφιερωμένο στη μνήμη των Ποντίων που χάθηκαν..."

Πέμπτη, 8 Σεπτεμβρίου 2016

Στον “αέρα” ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες: Απειλή το πόθεν έσχες και το κόστος

ston-aera-o-diagwnismos-gia-tis-thleopti
Σε αδιέξοδο οδηγείται πιθανότατα ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες, καθώς οι επιχειρηματίες και τα σχήματα που επικράτησαν, γρήγορα αντιλήφθηκαν πως τα χρήματα που πρόσφεραν είναι πάρα πολλά και δύσκολα θα καλυφθούν από μία τραυματισμένη διαφημιστική αγορά, η οποία αναμένεται να συρρικνωθεί ακόμα περισσότερο.

Πέραν του αιτήματος όλων των προσωρινών υπερθεματιστών στο Διαγωνισμό για την χορήγηση των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών προς τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά, για να μην καταβάλουν την πρώτη δόση πριν αποφασίσει για την εγκυρότητα του νόμου το Συμβούλιο της Επικρατείας, προέκυψαν προβλήματα για το πόθεν έσχες των χρημάτων, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες κάποιοι εκ των επιχειρηματιών αντιμετωπίζουν πρόβλημα ρευστότητας.

Η χθεσινοβραδινή παρέμβαση του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη περιπλέκει περισσότερο τα πράγματα, καθώς εστιάζεται στο πρόβλημα του πόθεν έσχες.


Ταυτόχρονα αντιμετωπίζει και ο ίδιος προβλήματα, που του προκαλούν ανησυχία.


Επίσης, πρόβλημα στην κυβέρνηση δημιουργεί και η νίκη του Alpha, ο οποίος θα πάρει τις κασέτες στις οποίες αποτυπώθηκε η διαδικασία της δημοπρασίας των τηλεοπτικών αδειών, από τις κάμερες ασφαλείας, επί 66 ώρες.


ΠΗΓΗ
pCloud Premium
"Διάβαζε όχι για να αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στη κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες