"ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ στο παλικάρι μας!"

Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου 2016

ΧΕΣΤΗΚΑΝ ΑΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΟΙ ΣΥΡΙΖΟΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ ΚΙ ΕΚΑΝΑΝ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΟΥ HOT SPOT!

kammenos1-735x459
Η –έστω και καθυστερημένη…- αντίδραση του λαού της Λέσβου στην μετατροπή του νησιού σε απέραντο καταυλισμό, με απειλές για δυναμικές κινητοποιήσεις, είχε το πρώτο αποτέλεσμα!
Έτσι, με δήλωσή του στο ΑΠΕ – ΜΠΕ, ο υπουργοπάνος Καμμένος είπε ότι διακόπτονται οι συνεχιζόμενες εδώ και δυο μέρες εργασίες διαμόρφωσης σε hot spot ενός εγκαταλελειμμένου στρατοπέδου, ιδιοκτησίας του Ταμείου Εθνικής Άμυνας, στην περιοχή Λεμονού βόρεια της Μυτιλήνης, γιατί -τάχαμου, τάχαμου!- «όλες (εννοεί τις εργασίες) όσες πραγματοποιήθηκαν δεν είχαν την έγκριση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας». Λες και οι στρατιώτες έφτιαχναν το νέο hot spot, με εντολή του… περιπτερά της γειτονιάς τους!
Στην πραγματικότητα, οι συριζοψεκασμένοι… χέστηκαν απάνω τους κι έκαναν πίσω! Άρα, εάν συνεχίσουν οι κάτοικοι της Λέσβου να αντιδρούν –και κάνουν και δύο-τρεις συγκεντρώσεις- μπορεί να κερδίσουν περισσότερα (την πλήρη αποσυμφόρηση του νησιού τους). Αν επανέλθουν στην παθητική στάση, σύντομα οι μπουλντόζες του Καμμένου θα… ξαναπιάσουν δουλειά –και όχι μόνον στην Λεμονού!
Πηγή 

Antigrafakias   pCloud Premium
"Διάβαζε όχι για να αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στη κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες