"Η γενοκτονία των ποντίων. Αφιερωμένο στη μνήμη των Ποντίων που χάθηκαν..."

Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2016

Αυτός ο χαβαλές με τη σημαία σε άσχετα χέρια θα πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει και να αρχίσουμε να σεβόμαστε

14591778_1813027468974580_79121139003496
Eλένη Παπαδοπούλου

Αυτός ο χαβαλές με τη σημαία σε άσχετα χέρια θα πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει και να αρχίσουμε να σεβόμαστε.
Πρώτον σε οποιοδήποτε σχολείο, αν είχε εμφανιστεί άλλη σημαιοφόρος με παντελόνι αντί με φούστα και με μαντίλια στο κεφάλι, θα είχε πάει σπίτι της να αλλάξει. Αν δεν είχε οικονομήσει και καμία αποβολή για το ρεζιλίκι που έκανε στο σχολείο. Εδώ έχουμε μία καθαρά ρατσιστική αντιμετώπιση από τους βλ*κοκαθηγητές και το βλ*κοσχολείο που αποδέχτηκε την παραβίαση του ενδυματολογικού πρωτοκόλλου, μόνο και μόνο επειδή η σημαιοφόρος ήταν μουσουλμάνα. Για να ξέρουμε τελικά ποιοι είναι οι ρατσιστές και κατά ποιανών.

Επίσης είναι τουλάχιστον γελοίο και ακόμη περισσότερο προσβολή συμβόλου το να φέρει την σημαία με τον σταυρό μουσουλμάνος. Την σημαία που φέρουμε την πιστεύουμε. Γι' αυτό την φέρουμε. Αλλιώς απλά την περιφέρουμε.

Αν είχαμε άλλη κυβέρνηση, οι υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί και ο διευθυντής του σχολείου θα έπρεπε να έχουν μία επίπληξη και ο "προοδευτικούλιης" διευθυντούλης στις επόμενες κρίσεις να ξηλωνόταν κανονικά. Για να μάθει να σέβεται την χώρα του.

Το μόνο που κατάφεραν να διδάξουν σε αυτό το παιδί είναι η ασυδοσία και η ασέβεια.

Και πριν μιλήσουν οι γνωστοί εξυπνάκηδες να μου πουν πώς θα τους φαινόταν αν ένα ορθόδοξο ελληνόπουλο παρήλαυνε με την σημαία με την ημισέληνο. Και μάλιστα με ενδυμασία διαφορετική από των υπολοίπων, γιατί έτσι επιβάλλει η θρησκεία του.
Πηγή

Antigrafakias    


"Διάβαζε όχι για να αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στη κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες