"Προδότης..."

Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016

UNILIFE

14101691_1160166230711109_192271262_n.jp
Εδώ είμαστε λοιπόν , φοιτητές σε άλλη πόλη … επιτέλους το όνειρο έγινε πραγματικότητα ήρθε η μέρα που φόρτωσες  όνειρα , προσδοκίες και ελπίδες για ένα νέο ξεκίνημα σε ένα αυτοκίνητο και ξεκινάς για το νέο σου σπίτι ... Μετά από δυο εβδομάδες ατελείωτων καφέδων με έναν ολόκληρο <<τηλεφωνικό κατάλογο>> στο μυαλό σου συνειδητοποιείς  ότι τα πράγματα απέχουν  έτη  φωτός από το πώς τα είχες φανταστεί ή από αυτά που σε είχαν προετοιμάσει ότι θα ζήσεις….
Προχθές κατά τις τέσσερις το πρωί καθώς προσπαθούσα να συρθώ έως το κρεβάτι, αναρωτήθηκα,  κατά πόσο όλος αυτός ο κόσμος που γνωρίζω μου δίνει την ευκαιρία να τους δείξω τον πραγματικό μου εαυτό , κατά πόσο μπορεί να τον δεχτεί και πόσο μάλιστα μου δείχνει τον δικό του πραγματικό εαυτό. Σκεπτόμενη λοιπόν όλα αυτά τα <<κλισέ>> του τύπου <<σε όποιον αρέσουμε>>, <<είσαι αυτή που είσαι>>, <<οι ανθρώπινες σχέσεις θέλουν χρόνο>> προσπαθούσα να σωπάσω  τα παραπάνω ερωτήματα μου ... Όμως τι γίνεται αν εγώ θέλω με αυτά τα δέκα άτομα που βγαίνω  να τα γνωρίσω πραγματικά; Αν δεν ενδιαφέρομαι μόνο για το αν θα βρω παρέα για να βγω για καφέ ή να πάμε για ποτό; Αυτοί είναι έτοιμοι για κάτι τέτοιο; Ή δεν  επιτρέπεται στους πρωτοετείς φοιτητές να  σκέπτονται αυτόν τον τρόπο;
                                                                                                                                  -NANA

nanamindfuck

Antigrafakias   


"Διάβαζε όχι για να αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στη κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες