" Η Αλήθεια για την Νέα Τάξη Πραγμάτων"

Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2016

ΕΥΡΩΒΑΡΟΜΕΤΡΟ 2016: ΑΣΧΗΜΑ ΤΑ ΜΑΝΤΑΤΑ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ, ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΛΙΓΟΥΡΗΔΕΣ

Δημοσιεύθηκε το τελευταίο Ευρωβαρόμετρο για το 2016, το οποίο είναι η έρευνα, η οποία γίνεται όχι με δημοσκόπους μαϊμού που πληρώνονται από κόμματα και φυλλάδες, αλλά από την ίδια την Ε.Ε..

Σύμφωνα με τα στοιχεία που δόθηκαν στην δημοσιότητα δεν έχουν εμπιστοσύνη στα πολιτικά κόμματα το 93% των Ελλήνων, δηλαδή σχεδόν κανένας Έλληνας, ενώ στη Βουλή έχει μόνον το 12%! Αντίθετα, τον Στρατό εμπιστεύεται το 79% των Ελλήνων.
Ας αφήσουν λοιπόν τις “παρόλες” και τα μεγάλα λόγια από τα κανάλια των συνεταίρων τους “νταβατζήδων”,  οι σκανδαλωδώς προβαλλόμενοι πολιτικοί αστέρες και μεσσίες και ας το πάρουν απόφαση ότι ο λαός τους έχει γυρίσει την πλάτη και όσοι τους ψηφίζουν τους ψηφίζουν είτε από ανάγκη, είτε από συμφέρον.
Όσο για τους μεγάλους αφέντες της παραπληροφόρησης του Ελληνικού Λαού, σε όλους αυτούς που με το αζημίωτο κάνουν πλύση εγκεφάλου στον Ελληνικό Λαό και γι’ αυτούς τα πράγματα δεν πάνε καλά, αφού 9 στους 10 δεν εμπιστεύονται τα ΜΜΕ.

Πηγή

Antigrafakias    


"Διάβαζε όχι για να αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στη κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες