"Προδότης..."

Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου 2016

DEAR SANTA

15590526_126996257793786_137664078975037
Πλησιάζουν  λοιπόν  τα Χριστούγεννα και όπως κάθε παιδί έτσι και εγώ κάθομαι και κάνω τον απολογισμό μου (όχι τίποτα άλλο να ξέρω τι να πω στον Άγιο Βασίλη). Σκεπτόμενη λοιπόν  αυτούς που ήρθαν, αυτούς που έφυγαν ,όσα έκανα , όσα ΔΕΝ έκανα … προσπαθώ να καταλήξω κάπου, να βρω το «κλειδί», την χρυσή αυτή τομή, που θα  κάνει το 2017 καλύτερο από το 2016….
Αυτή που θα με κάνει καλύτερο άνθρωπο και θα με εξελίξει. 
Προσπαθώ λοιπόν να καταλάβω  γιατί μας είναι τόσο δύσκολο να παλέψουμε γι αυτά και γι αυτούς που θέλουμε, γιατί φοβόμαστε τόσο , γιατί βάζουμε ταμπέλες στους άλλους , γιατί τα κάνουμε όλα τόσο περίπλοκα και γιατί αρνούμαστε την αγάπη ενώ το μόνο που έχουμε πραγματικά ανάγκη είναι να αγαπήσουμε και να αγαπηθούμε. Έχω πιάσει τον εαυτό μου να φοβάται καθημερινά και να προσπαθεί να κραταεί τους άλλους σε απόσταση… ενώ το μόνο που πρέπει να κάνω κανονικά είναι να παλέψω γι αυτά που θέλω και ας μην βγει πουθενά ….ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ; ΜΗΠΩΣ ΚΙ ΕΣΥ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ; 
Μήπως ήρθε η ώρα να στείλεις εκείνο το μήνυμα; Ή να πεις στους ανθρώπους που αγαπάς τι σημαίνουν για εσένα; 
Να γνωστοποιήσεις τα αισθήματα σου στην αιωνία «καψούρα» σου; 
Να φας τριάντα κιλά μελομακάρονα χωρίς να σε νοιάζει αν παχύνεις; 
Μήπως τελικά για αυτό είναι τα Χριστούγεννα για να πάρουμε λίγο θάρρος παραπάνω;


Υ.Γ Κοιτά φέτος να περάσεις όσο καλυτέρα μπορείς και μην αφήσεις άλλες ευκαιρίες ανεκμετάλλευτες. Να θυμάσαι πάντα ότι φτιάχνουμε το δικό μας πεπρωμένο ... και που ξες μπορεί να βοηθήσει λίγο και ο Santa.
                                                                                                               -NANA

nanamindfuck

Antigrafakias    


"Διάβαζε όχι για να αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στη κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες