"Προδότης..."

Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2017

Η αγέλη αναζητά τον ηγέτη της

329945478_5c73af6311_b.jpg
Θα έχετε διαπιστώσει ότι αρκετοί συμπολίτες μας που είναι αδύναμοι και έχουν ανεπτυγμένο το αγελαίο ένστικτο αναζητούν απεγνωσμένα τον "νταβατζή" ηγέτη που θα καθαρίσει για πάρτη τους.
Όμως έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί η εποχή των ηγετών. Βλέπετε άραγε πουθενά κανέναν ηγέτη παγκοσμίως;
Ενώ φυσικά σήμερα οι σύγχρονοι πολιτικοί είναι σαφώς πιο εξελιγμένοι και μορφωμένοι από τους παλιούς, εντούτοις, δυστυχώς ή ευτυχώς η σύγχρονη πολυπλοκότητα της εθνικής και παγκόσμιας ζωής, ακυρώνει πλήρως τον όποιο ηγέτη.

Πέρα από αυτό, η πλήρης εξουσία σήμερα έχει μεταφερθεί στους παραγωγούς του χρήματος, κάτω από τους οποίους δεν υπάρχει περίπτωση να ανθίσει ηγέτης που δεν θα τον ελέγχουν πλήρως.

Ας αφήσουμε λοιπόν την αναζήτηση του ηγέτη και ας γίνουμε επιτέλους ΠΟΛΙΤΕΣ εμείς οι ίδιοι. Ας αξιώσουμε τη συμμετοχή μας στη λήψη των αποφάσεων που επηρεάζουν τη ζωή μας.

Η κοινωνική «αγέλη» θα πρέπει λοιπόν να σταματήσει να τρέχει τρομοκρατημένη, προσπαθώντας ο καθένας μας μόνος του να σώσει το "τομάρι" του και όλοι μαζί να αναζητούμε έναν ηγέτη και θα πρέπει να ενωθεί και να γυρίσει να αντιμετωπίσει το αρπακτικό που την κυνηγάει.

Διαφορετικά θα φαγωθούμε ένας ένας απομονωμένοι και απροστάτευτοι.


Antigrafakias    


"Διάβαζε όχι για να αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στη κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες