"Προδότης..."

Κυριακή, 5 Μαρτίου 2017

Ο ΕΦΚΑ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΚΑΤ'΄ΕΝΤΟΛΗ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ! ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ ΣΕ 1-2 ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ! Η ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ-ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΝΟΝΤΑΙ...ΨΙΧΟΥΛΑ ΜΕΧΡΙ 290 ΕΥΡΩ!!!

Ο ΕΦΚΑ αποτελεί δόλια σκοπιμότητα και φτιάχνεται κατ΄εντολή των δανειστών για να καταρρεύσει ολοκληρωτικά το ασφαλιστικό σύστημα. Αυτή την ώρα που εμφανίζεται η κυβέρνηση  Τσίπρα  δήθεν...
να...κλωτσάει και να μάχεται απέναντι στους δανειστές, ώστε να μην πέσουν άλλο οι συντάξεις, αποτελεί ακόμη μια απάτη σε βάρος του λαού!
Οι δανειστές έχουν συμφωνήσει με την κυβέρνηση Τσίπρα στη δημιουργία του ΕΦΚΑ, του νέου, ενιαίου  ασφαλιστικού φορέα από τον οποίο θα βγαίνουν οι νέες συντάξεις. Η ενοποίηση αυτή από μόνη της σημαίνει ότι όλες οι συντάξεις θα εξομοιωθούν. 
Το...πολυδιαφημιζόμενο γεγονός ότι οι ασφαλιστικές εισφορές των ασφαλισμένων στη συντριπτική τους πλειοψηφία (80%) θα είναι λιγότερες από τις έως σήμερα εισφορές τους, σημαίνει σε απλά ελληνικά ότι με λιγότερες εισπράξεις ο ΕΦΚΑ θα καταρρεύσει. Στο μεταξύ και μέχρι να καταρρεύσει ολοκληρωτικά, θα ρουφήξει τα ελάχιστα αποθεματικά των ταμείων, ώστε να μείνουν εντελώς στεγνά από χρήμα! 
Άρα, υπολογίζεται ότι το αργότερο σε 2 χρόνια ο ΕΦΚΑ θα έχει συντριβεί. Δεν θα μπορεί να δώσει συντάξεις. Και τότε, αναγκαστικά, ό,τι δίνεται θα είναι...ψίχουλα. Μέχρι 290 ευρώ! Η Ελλάς θα έχει μεταβληθεί σε Ταϊβάν, Ινδονησία, όπου όσοι έχουν απομείνει εδώ θα εργάζονται για 2 ευρώ ημερησίως, οι δε συνταξιούχοι θα παίρνουν...εθνική σύνταξη των ~290 ευρώ!


Πηγή

Antigrafakias   "Διάβαζε όχι για να αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στη κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες