" Η Αλήθεια για την Νέα Τάξη Πραγμάτων"

Πέμπτη, 3 Αυγούστου 2017

ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΟΛΟΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΦΛΟΓΑ, ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ "ΑΓΩΝΕΣ-ΜΑΪΜΟΥ"!

2017-08-03_124228.png
ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΧΑΡΑΚΤΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΙΜΩΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ!
Φτάνει πια! Οι βάρβαροι, οι απολίτιστοι ξαναγυρίζουν στις ρίζες της βαρβαρότητας και χυδαιότητάς τους! Μερικοί δεν εξανθρωπίζονται. Γερμανοί, Ολλανδοί και οι άλλοι ευρωπαϊκοί εταίροι, αλλά και Αμερικάνοι εναντιώνονται στην Ελλάδα και στη μέγιστη ιστορία της, χτυπάνε την Ελλάδα και δεν τιμωρούν τους παραχαράκτες της Ιστορίας. Αντί λοιπόν...

να τιμωρήσουν τα Σκόπια που κατέβηκαν σε αγώνα χάντμπολ ως "Μακεδονία" τιμώρησαν την Ελλάδα που αρνήθηκε να συμμετάσχει στον αγώνα-ντροπή!

Ας τους δώσουμε λοιπόν το μάθημα που τους πρέπει. Ας μην τους ξαναδώσουμε την Ολυμπιακή φλόγα και ας τους αφήσουμε να κάνουν μόνοι τους Ολυμπιάδες-μαϊμού! Οι βάρβαροι θα καταλάβουν ότι είναι το τίποτε της Ιστορίας. Ή θα καταλάβουν ότι οφείλουν να σέβονται την Ελλάδα και τον πολιτισμό που τους δίδαξε ή θαπρέπει να τιμωρηθούν. Δεν τους έχουμε ανάγκη. Η Ελλάς μπορεί να πορευτεί μόνη της και να πραγματοποιεί τους δικούς της Ολυμπιακούς αφώνες. Φτάνει πια...

indobserver 

Antigrafakias    


"Διάβαζε όχι για να αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στη κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες