" Η Αλήθεια για την Νέα Τάξη Πραγμάτων"

Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2017

Ο Μύθος της κόκκινης κλωστής

Σύμφωνα με τον μύθο ή τον θρύλο της κόκκινης κλωστής ο οποίος μοιάζει και υποστηρίζει την θεωρία του Αριστοφάνη, όλοι οι άνθρωποι είμαστε δεμένοι στον αστράγαλο σε ζεύγη μεταξύ μας με μία κόκκινη κλωστή η οποία είναι τοποθετημένοι από θεικές δυνάμεις.Η κλωστή αυτή είναι άφθαρτη και δεν κόβεται με τίποτα...
Είναι κόκκινη καθώς συμβολίζει το χρώμα της καρδιάς, του αίματος και της αγάπης.
Όσο μακρυά και αν είναι ο ένας άνθρωπος από τον άλλον η κόκκινη κλωστή με έναν μαγικό τρόπο τους κρατάει ενωμένους για πάντα!
Ακόμα και αν αυτοί οι δύο άνθρωποι δεν καταλήξουν να είναι μαζί σε ερωτικό επίπεδο η κόκκινη κλωστή θα φροντίσει ώστε η ζωή του ενός να επηρεάζει άμεσα η έμμεσα, συνειδητά ή ασυνείδητα τη ζωή του άλλου.
Αυτός ο δεσμός δεν σπάει ποτέ ανεξάρτητα την απόσταση, το χρόνο και τις διαφωνίες που μπορεί να υφίστανται ανάμεσα στους δύο αυτούς ανθρώπους.
Ακόμα και να μην γνωριστούν ποτέ μεταξύ τους η ζωή θα τους φέρει κοντά κάποια στιγμή και ακόμα αν ο ένας προσπεράσει τον άλλον φευγαλέα, η αίσθηση του δεσμού της ένωσης τους εκείνη τη στιγμή σίγουρα δεν θα περάσει απαρατήρητη από κανέναν τους

Antigrafakias   


"Διάβαζε όχι για να αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στη κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες