" Η Αλήθεια για την Νέα Τάξη Πραγμάτων"

Πέμπτη, 8 Φεβρουαρίου 2018

ΟΣΟ Κ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΤΟ ΧΩΝΕΨΕΙΣ,ΟΣΟ Κ ΑΝ ΣΕ ΤΡΟΜΑΖΕΙ..

2018-02-08_135144.png
ΟΣΟ…ΟΣΟ…ΟΣΟ…,ΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΡΟΦΗΤΕΨΑΝ,ΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΚΕ….ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΝ ΟΙ “ΠΡΟΦΗΤΕΣ”,ΕΡΧΕΤΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΠΟΛΕΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛ-ΛΑΔΑ ΜΕ 3 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΜΕΤΩΠΑ ΣΥΝ ΤΟΥΣ ΕΓΧΩΡΙΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ,ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ Κ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΟΥΣ.
ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΠΕΣΑΜΕ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΔΥΝΑΜΟΙ ΚΑΙ ΑΝΙΣΧΥΡΟΙ.ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΄ΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΩΣ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΑ ΜΑΧΙΜΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΝ ΟΧΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ,ΓΑΤΑΚΙΑ ΚΡΥΜΕΝΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΓΟΥΜΙ.

ΓΙ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ,ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΘΑ ΠΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ,ΤΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ.

ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΜΟΝΟ!!!
ΑΥΤΗ ΕΔΩ Η ΙΕΡΗ ΓΗ ΦΥΛΑΣΕΤΕ!!!ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΜΗ ΟΡΑΤΕΣ.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΠΑΛΙ,ΘΑΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΚΑΚΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΙΜΑ ΕΝΠΡΑΚΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ!!!


ΑΥΤΗ Η ΤΡΕΛΑ ΠΟΥ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΔΙΑ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ….,ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΣΟΙ ΣΤΟ ΠΛΗΘΟΣ…ΑΛΛΑ ΠΟΥ!!!


ΕΧΕ ΠΙΣΤΗ ΜΕΣΑ ΣΟΥ…ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΣΤΙΓΜΗ….ΘΑ ΔΕΙΣ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΑΙΜΟΥΣ ΣΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΑ…ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΦΑΙΡΑ ΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΣΟΥ!!!

ΗΡΘΕ Η ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΜΑΣ!!!
ΕΣΟ ΕΤΟΙΜΟΣ ΛΟΙΠΟΝ Κ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ…ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ….!!!!

Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ!!!!Konstantinos Alexandrou


Antigrafakias    


"Διάβαζε όχι για να αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στη κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες