" Η Αλήθεια για την Νέα Τάξη Πραγμάτων"

Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2018

ΠΟΙΟΣ ΔΙΝΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ;

16265249_1275453192492851_72161247435845
Fileas: 
-Αληθεια τοσους αιωνες και ουδεις.... τολμησε να αλλαξει κατι απο ολα αυτα τα ονοματα,γιατι απλα ΔΕΝ γινεται και ΔΕΝ επιτρεπεται.
-Ειδες λοιπον Ελληνα τι αφησαν οι.... ειδωλολατρες για Ιστορια ???
-Και ακομη ποσα σου εκρυψαν, γιατι..... επρεπε να εισαι δουλος του Γιαχβε και με περισση ευκολια το παπαδαριο ονομαζει ολα αυτα δωδεκαθεισμο και ειδωλολατρεια ??? ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ!!!

-ΖΕΥΣ-Από τους 16 δορυφόρους και οι 16 έχουν ελληνικά ονόματα: Μήτις, Αδράστεια, Αμάλθεια, Θήβη, Ιώ, Ευρώπη, Γανυμήδης, Καλλιστώ, Λήδα, Λυσιθέα, Ιμαλία, Ελάρα, Καρμη, Σινώπη,Ανάγκη, Πασιφάη.

-ΚΡΟΝΟΣ -Από τους 18 δορυφόρους του όλοι έχουν ελληνικά ονόματα θεών και ημιθέων: Παν, Ατλας, Προμηθεύς, Πανδώρα, Ιανός, Μίμος, Εγκέλαδος, Τηθύς, Τελεστώ, Καλυψώ,Ελένη, Διώνη , Ρέα. Υπερίων, Τιτάν, Ιαπετός, ΦοίΒη.
-ΟΥΡΑΝΟΣ-Από τους 15 δορυφόρους μόνο ένας έχει ελληνικό όνομα: Τιτανίς.
-Τα άλλα είναι βαρβαρικά ονόματα που θυμίζουν ροζ ιστορίες, Ιουλιέττα, Μπιάνκα, Μπελίντα, Ροζαλί, Μι-ράντα και άλλα παρόμοια

-ΠΟΣΕΙΔΩΝ-Έχει 8 δορυφόρους όλοι με ελληνικά ονόματα: Ναϊάς, Θάλασσα, Δέσποινα, Γαλάτεια, Λάρισσα, Πρωτέας, Τρίτων, Νηρηίς.

-ΠΛΟΥΤΩΝμε δορυφόρο τον Χάροντα.

-ΣΕΛΗΝΗ-Από τα 271 ονόματα που έχουν δοθεί στη Σελήνη σε κρατήρες, βουνά, θάλασσες και πεδιάδες τα 48 είναι ελληνικά και τα υπόλοιπα ονόματα αστρονόμων που ασχολήθηκαν με την έρευνα της συγκεκριμένης περιοχής.!!!

ΑΡΙΣΤΑΙΑΣ
"Διάβαζε όχι για να αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στη κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες