" Η Αλήθεια για την Νέα Τάξη Πραγμάτων"

Πέμπτη, 31 Μαΐου 2018

Παρα | μιλώντας ...

Tracey%2BVerdugo%2B-%2BThe-Universe-is-W
Οι Άνθρωποι αναρωτιούνται.
Κάτι έχει σαφώς αλλάξει, αλλά δεν το αναγνωρίζουν ακόμη.
Μερικοί απογοητεύονται γρήγορα και προσπαθούν να επιστρέψουν στις παλιές και οικείες μεθοδικότητες, να συμμετέχουν στο παιχνίδι, όπως το ήξεραν.
Όλα μοιάζουν ίδια αλλά τίποτα δεν είναι όπως ήταν.
Παράδοξο, το λιγότερο.
Η νέα ενέργεια εισρέει ακατάπαυστα και τροποποιεί την συχνότητα που κάθε μορφή κραδαίνεται, προσφέροντας δώρα επέκτασης στη Συνείδηση.
Αναπόφευκτα, κάποια στιγμή γίνεται αντιληπτό πως η ανταπόκρισή μας στην προτροπή της ενεργειακής ροής είναι ανάλογη της ικανότητάς μας να νιώθουμε χωρίς όρους, απελευθερωμένοι από τoν αρχέγονo καταναγκασμό να ελέγξουμε, να περιορίσουμε, να καταπιέσουμε τα συν/αισθήματά μας.
Η Δύναμη που όλοι τώρα χρειαζόμαστε για ν`ανταπεξέλθουμε στις προκλήσεις των καιρών είναι κρυμμένη στην Καρδιά μας και περιμένει να στραφούμε εκεί μ`εμπιστοσύνη ώστε να της επιτρέψουμε να μας καθοδηγήσει.


Οι αλλαγές που βιώνουμε είναι πολλές και συχνά συμβαίνουν σε αθέατο, υποσυνείδητο επίπεδο. Πολλές μικρές αλλαγές συνθέτουν μια μεγαλύτερη που αργά ή γρήγορα θα εμφανιστεί κι εμείς θα κληθούμε να παρατηρήσουμε τον συμβολισμό της, έτσι ώστε να γνωρίζουμε το πεδίο δράσης όπου και εργαζόμαστε, ορμώμενοι από την εξελικτική διαδικασία στην οποία και συμμετέχουμε, είτε το γνωρίζουμε είτε το αγνοούμε.
Η κεκτημένη ταχύτητα, η συνήθεια και η ρουτίνα, η απουσία συνταρακτικών γεγονότων, είναι μόνο μερικές από τις αιτίες που ξεχνάμε να κοιτάξουμε το σημείο που πλέον έχουμε βρεθεί. Καθώς ζούμε κάτω από συνθήκες διαρκούς μεταβλητότητας σε όλα τα επίπεδα, παρασυρόμαστε σε επαναλήψεις μοτίβων σκέψης αλλά και συναισθηματικών αντιδράσεων που δεν έχουν τίποτα πια να μας προσφέρουν. Έχουμε αλλάξει, δεν είμαστε πια οι ίδιοι άνθρωποι, αλλά δεν το αναγνωρίζουμε καθώς κοιτάζουμε μόνιμα προς ένα σκοτεινό και αβέβαιο μέλλον που κάποιοι επιμένουν να μας παρουσιάζουν καθημερινά κι εμείς προσπαθούμε να προβλέψουμε τις επόμενες συνθήκες που έρχονται, έτσι ώστε να είμαστε προετοιμασμένοι. Έτσι, χάνουμε το παρόν από τα μάτια μας με συνέπεια να χάνουμε τον εαυτό μας μέσα σε εικασίες, σενάρια και συχνά δυσοίωνες προβλέψεις ενός μέλλοντος που στην ουσία του δεν υπάρχει και τίποτα απολύτως δεν εγγυάται πως θα υπάρξει. Εκτός από τους φόβους μας φυσικά.Η προσωπική μας αλήθεια, αναδύεται όταν βρεθούμε σε εκείνη την κατάσταση συνείδησης που θεμελιώνουμε στη σιωπή, στην γαλήνη, στην αρμονία, στην αποδοχή και στην άνευ όρων Αγάπη που πρώτα απ`όλους προσφέρουμε στον εαυτό μας.
Τα ενοχικά συμπλέγματα πρέπει τώρα να ξεριζωθούν από μέσα μας καθώς στέκονται ως εμπόδια στην αναζήτησή μας να συναντήσουμε τον αυθεντικό εαυτό μας. Τώρα γίνεται ξεκάθαρο πως αν εσύ δεν είσαι καλά μ`εσένα, τότε δεν θα καταφέρεις να είσαι καλά με κανέναν και τίποτα απ`όσα κάνεις δεν θα σε εκφράζει και δεν θα σου αποφέρει θετικό αποτέλεσμα.
Όλα ξεκινούν από εμάς και μετά καθρεφτίζονται στον εξωτερικό κόσμο, όλες οι εκπορεύσεις μας των σκέψεων, των λόγων και των πράξεων επιστρέφονται πολύ γρήγορα με σκοπό να μας κρατήσουν σε εγρήγορση και ν`αυξήσουν την αυτεπίγνωσή μας. Οτιδήποτε εξυπηρέτησε τον σκοπό του στη ζωή μας και πρέπει ν`αφεθεί πίσω, τώρα γίνεται μια προβληματική συνθήκη που ζητάει να αποβληθεί. Ο καμβάς της ζωής μας δεν μπορεί ν`αποδώσει τις ριζικές εσωτερικές μας τροποποιήσεις μόνο με άσπρο και μαύρο, έχουμε ήδη υπερβεί αυτά τα όρια και τώρα αναζητάμε καινούρια χρώματα για να εκφράσουν όσο πιο πιστά γίνεται αυτά που τώρα είμαστε σε θέση να αντιληφθούμε. Όλες οι κοινωνικές συμβάσεις του παρελθόντος στις οποίες είχαμε παρέχει την συναίνεσή μας, τώρα αμφισβητούνται εφ`όλης της ύλης καθώς έχουν αποδεδειγμένα αποτύχει να μας οδηγήσουν σε φωτεινότερα μονοπάτια ειρηνικής συμβίωσης και συνεργασίας. Οι αξίες του παλιού κόσμου καταρρέουν και οι Καρδιές των Ανθρώπων στρέφονται όλο και περισσότερο στην αναζήτηση υψηλότερων ιδανικών, σε ιδέες που εμπεριέχουν μεγαλύτερα σχέδια των πραγμάτων.Σιγά σιγά, μαθαίνουμε ν`αναγνωρίζουμε τα συναισθήματά μας, να μην φοβόμαστε να πούμε τα πράγματα με τ`όνομά τους, να μην τρέχουμε να κρυφτούμε από τις συνέπειες των επιλογών μας, τώρα επιτρέπουμε στον εαυτό μας να νιώσει χωρίς να κρίνει κανέναν και τίποτα γι`αυτά που νιώθει. Βρίσκουμε την δύναμη ν`αφεθούμε στη ροή που μας καλεί σε συνεργασία για το κοινό καλό καθώς γνωρίζουμε πως είμαστε αναπόσπαστα τμήματα του πολιτισμικού γίγνεσθαι και έτσι τιμούμε την Μοναδικότητά μας και αυτή όλων των άλλων γύρω μας.
Δεν προσπαθούμε να υποτάξουμε, να πείσουμε ή να εξαναγκάσουμε κανέναν, είμαστε εστιασμένοι στο δικό μας Έργο και όλες μας οι δυνάμεις υπηρετούν πλέον αυτό τον σκοπό. Δεν σπαταλάμε πια ούτε μια ικμάδα, ούτε ένα ρίνισμα, δεν χαρίζουμε ούτε ένα ψίχουλο της ύπαρξής μας στον παλιό κόσμο και στις τελειωμένες αξίες του.
Βρίσκουμε τους συνοδοιπόρους, τους/τις συντρόφους και τους συνεργάτες που χρειαζόμαστε σε κάθε φάση του έργου, καθώς χτίζουμε εντός έναν ολοκαίνουριο κόσμο θεμελιωμένο επάνω σε πανανθρώπινες αξίες. Ο νόμος της έλξης λειτουργεί περίφημα όταν η δράση μας συντονίζεται με τη νέα ενέργεια που τώρα σαρώνει τον Γαλαξία, κανένα εμπόδιο δεν μπορεί να σταθεί για πολύ ανάμεσα σ`εμάς και τον Ήλιο που τώρα ανατέλλει λαμπρός. Το όμοιο έλκει το όμοιο και οι κραδασμοί μας συγχωνεύονται με τους κραδασμούς όλων εκείνων που βαδίζουν στο ίδιο μονοπάτι, πλέκοντας σταδιακά ένα πανίσχυρο πλέγμα Αδελφοσύνης που θα διαλύσει και θα αποσυνθέσει κάθε χωριστικότητα, όπου κι αν αυτή βρίσκεται, απ`όπου κι αν αυτή εκπορεύεται.Ήρθε ο καιρός να απελευθερώσουμε τα συναισθήματά μας, άνευ όρων.
Είναι η ώρα να ομολογήσουμε στον εαυτό μας τις αλήθειες που πάντοτε γνωρίζαμε, αλλά για κάποιον λόγο αποσιωπήσαμε.
Η πραγματική μας Δύναμη βρίσκεται στην ικανότητά μας να νιώσουμε ένα καλειδοσκόπιο συναισθημάτων που εμπεριέχει πάντα πολλαπλές όψεις τους, κάτι που σε έναν κόσμο που διέπεται από τις δυαδικότητες θα έπρεπε ήδη να έχει γίνει αντιληπτό. Είναι συνεπώς αδύνατο να βιώσουμε μόνο την μία όψη οποιασδήποτε συνθήκης παρέχει το γήινο πεδίο. Αυτή η κατανόηση, γίνεται όλο και πιο απαραίτητη στον/στην αναζητητή που επιθυμεί ν`ακολουθήσει το εξελικτικό σχέδιο, προσωπικό και Συμπαντικό, και να συμμετέχει ενεργά σε αυτό. Η συμφιλίωση αυτής της αναγκαιότητας, οδηγεί σε μια επέκταση της συνείδησης και ο/η αναζητητής ανακαλύπτει πως αν δεν εμπιστεύεται τα συναισθήματά του, τότε είναι αδύνατο να αντιληφθεί την ενεργειακή ροή και να την εμπιστευτεί για να τον/την οδηγήσει, αναγνωρίζει πως η Καρδιά νιώθει την ενέργεια και ακαριαία την διαβάζει και την ερμηνεύει, ενώ το μυαλό δεν εμπιστεύεται τίποτα που δεν μπορεί να ελέγξει και φοβάται ό,τι δεν μπορεί να προβλέψει. Από αυτό το σημείο, ξεκινάει το άνοιγμα του κέντρου της Καρδιάς και έτσι η μυητική διαδικασία λαμβάνει χώρα.
Οι άνθρωποι αναρωτιούνται
επειδή προσπαθούν
να αναλύσουν αυτά που ένιωσαν,
χωρίς όμως να επιτρέπουν
στη συνείδησή τους
να γνωρίζουν
ότι τα ένιωσαν.
Βρίσκονται σε σύγχυση
επειδή επιτρέπουν στο μυαλό τους
να παίρνει τον έλεγχο
και να κρίνει
αν έπρεπε να νιώσουν ό,τι ένιωσαν.
Τα κριτήριά του
είναι πάντοτε φοβικά,
ενοχικά και απαξιωτικά
και κατά κανόνα αντιδράει
με τρόπο σα να απειλείται
από τα συναισθήματα.
Όταν ο Άνθρωπος
ανακαλύψει
τη Δύναμη,
την Αρμονία
και την Χαρά
που βρίσκονται κρυμμένες
στο απόσταγμα που προκύπτει
από κάθε θετική και αρνητική του εμπειρία,
το πρώτο που πεθαίνει
είναι ο φόβος.
Και τότε,
δίπλα και γύρω του παντού,
οτιδήποτε γεννήθηκε αλλά και τρέφεται
από αυτό τον φόβο, 
λιμοκτονεί,
αποσυντίθεται
και χάνεται η μορφή του.
Έτσι,
αλλάζουν όλα.Πηγή

Antigrafakias    


"Διάβαζε όχι για να αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στη κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες