" Η Αλήθεια για την Νέα Τάξη Πραγμάτων"

Τρίτη, 1 Μαΐου 2018

Ξεπερνώντας την εθιστική αρνητικότητα του Matrix

2018-04-30_120014.png
Η εθιστική αρνητικότητα καλύπτει τον κόσμο,καθώς όλοι μας είμαστε παγιδευμένοι σε ασυνείδητα καταναγκαστικές καταστάσεις και συμπεριφορές που μας κάνουν αρνητικούς.
Η συναισθηματική προσκόλληση στην τρισδιάστατη εικονική μας πραγματικότητα μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι η ευημερία και η ψευδαίσθηση της ευτυχίας, εξαρτάται από τη συναισθηματική ικανοποίηση που παίρνουμε από την απατηλή αισθησιακή ευχαρίστηση των πέντε αισθήσεων. Αυτό είναι τελικά το δηλητήριο που μας κρατά μακριά από την πραγματικότητα.

Χρειάζεται πολύ προσοχή σε μια σειρά από ασυνείδητα επαναλαμβανόμενα μοντέλα συμπεριφοράς.
Οι περισσότερες από τις σκέψεις ή ενέργειές μας, προέρχονται από τη χρήση διαφόρων μορφών, σχημάτων, συνθέσεις γραμμάτων, αριθμών, και ήχων για να δικαιολογήσουν την εμπειρία της ζωής μας ως πραγματική, αλλά μας κρατούν σε μια ασυναίσθητα αρνητική κατάσταση.
Μέσα από τη χρήση αυτών των κατασκευών που προβάλλεται στην εικονική μας πραγματικότητα αναδεικνύονται όλα τα στοιχεία που έχουν διαμορφωθεί για να αντιλαμβανόμαστε τον κόσμο της ύλης, με αποτέλεσμα τη μαζική ύπνωση της ανθρωπότητας.
"Η ύλη προβάλλεται στο μυαλό"
Ο κατασκευασμένος κόσμος μας, είναι γεμάτος με ιεραρχίες απατηλής δύναμης που χρησιμεύουν για να ακυρώσουν την ψυχή μας. 
Η ψυχή είναι η μόνη πραγματικότητα που έχει σημασία σε αυτό το τρισδιάστατο ολόγραμμα. 
Αναζητώντας οτιδήποτε άλλο σαν απάντηση στην ψευδαίσθηση που ονομάζουμε ζωή, έμμεσα ακυρώνουμε την ψυχή μας.
"Η ψυχή εκδηλώνεται"
Σώμα, Ψυχή, Νους
Σε αυτό το ολογραφικό κατασκευασμένο σώμα που αντιλαμβανόμαστε, κατοικεί η αθάνατη ψυχή και υποσυνείδητα προκαλεί τον νου, δίνοντας κίνηση στο σώμα.
Βέβαια αυτό που οι περισσότεροι πιστεύουν ότι κατέχουν και δίνουν μεγαλύτερη σημασία είναι το σώμα. Οπου κι αν κοιτάξετε, θα δείτε ότι οι άνθρωποι πληρώνουν δισεκατομμύρια για να φαίνονται όμορφοι και να τροφοδοτούν αυτό το σώμα με συγκεκριμένα καύσιμα "φόρμουλας" ενός αυτοκινήτου.
Αν αποπρογραμματίσουμε την έννοια του σώματος μένει η ψυχή και το μυαλό, με την συνείδηση ​​στο κέντρο.
Η φιλοσοφία ήταν πάντα ένας τρόπος ζωής για τους αρχαίους Έλληνες που ήθελαν και θέλουν να νικήσουν την άγνοια. Αυτό δείχνει και η ίδια η λέξη φιλοσοφία, αγάπη στη Σοφία, που αποδίδεται στον Πυθαγόρα. Μέσω της φιλοσοφίας ο άνθρωπος μπορεί να ξεπεράσει κάθε δογματισμό, φανατισμό και σκοταδισμό, γιατί όλα αυτά είναι παιδιά της άγνοιας και του σκοταδισμού, την οποία πολεμά ο φιλόσοφος με όπλο τη γνώση.
Μέσα στην πορεία του χρόνου βρίσκουμε πολλούς φιλοσόφους και φιλοσοφικές σχολές, με αθάνατα έργα και αντίστοιχο τρόπο ζωής, όπως ο Πυθαγόρας, Σωκράτης, Πλάτωνας, Πλωτίνος και πολλοί άλλοι οι οποίοι έδωσαν απαντήσεις σε αιώνια ερωτήματα του ανθρώπου σε σχέση με τον εαυτό του, το Θεό, και το Σύμπαν. Οι φιλοσοφικές γνώσεις, δίνουν αξία και υπόσταση στον άνθρωπο, και τον διαχωρίζουν από τη μάζα που σε κάνει υποχείριο κάθε μορφής εξουσίας - κυρίως της άγνοιας και του φανατισμού.
Το σώμα με τους κώδικες του DNA παίζουν σε μια ακολουθία εικονικής ζωής, αλλά όταν το φως της αλήθειας και γνώσης φτάνει στην αιώνια ψυχή, η παρωχημένη ολογραφική προβολή χάνει τη δύναμή της.
Το σώμα αντιδρά στο μυαλό που θέλει να παραμείνει στην εξουσία και αρχίζει η μάχη. Για να κερδίσετε αυτή τη μάχη, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια μάντρα που προφυλάσει το μυαλό, έως ότου εξαλειφθεί η νοοτροπία του σκότους, και να απεγκατασταθεί η ενεργοποιημένη φωτεινή σκέψη στη ζωή σας.
Σπάζοντας τον εθισμό στην αρνητικότητα
Αν σκέφτεστε ελεύθερα, εμποδίζοντας το μυαλό που επιβάλλει τις περιορισμένες δυνατότητές της, τότε είστε αρκετά γενναίοι να κάνετε σπίτι σας ένα κόσμο γεμάτο προοπτικές και δυνατότητες. Αισθάνεται μικρός, αλλά στην πραγματικότητα εσωκλείνετε το σύμπαν.
Όποιος θέλει να ταρακουνήσει τον κόσμο πρέπει να ταρακουνήσει τον εαυτό του πρώτα, όπως έλεγε ο Σωκράτης, δηλαδή, αν θέλεις να αλλάξει ο κόσμος χρειάζεται να αλλάξεις ο ίδιος.
Παρόλο που ο χρόνος είναι μια ψευδαίσθηση, έχουν περάσει εκατομμύρια χρόνια ελέγχου της ανθρωπότητας μέχρι να πιστέψει ότι αυτό που ζει είναι η μόνη του πραγματικότητα πέραν διανοήσεως. Πολλοί προσπάθησαν να αλλάξουν το σκεπτικό, και να δώσουν το φως της πραγματικής γνώσης, αλλά τους δολοφόνησαν.

Ένας από τους κορυφαίους φιλοσόφους - ο Τζορντάνο Μπρούνο υπήρξε φιλόσοφος και μάρτυρας των ιδεών του. Ήταν ένας γνήσιος εκφραστής της ελεύθερης σκέψης σε μια εποχή που βασίλευε ο σκοταδισμός, η κυριαρχία του πάπα, ο φανατισμός των μοναχικών ταγμάτων και κυρίως η άγνοια. Εξέπληττε τους πάντες με την -πολλές φορές- ανεξήγητη γνώση του, τον αντιδογματισμό και την ευθύτητά του. Δεν πολιτικολογούσε αλλα εξέφραζε καθαρά και ξάστερα τις ιδέες του, αντίθετα με το κατεστημένο. Μέσα στον θρησκόληπτο όχλο της Ευρώπης, μίλησε για άπειρους κόσμους, για την ενότητα της ζωής, για τον ολιστικό άνθρωπο, για τη δύναμη της δημιουργικής φαντασίας και το ρόλο της, για την ολοκλήρωση, και για τη μνημοτεχνική. Έφερε στο φως διδασκαλίες των προσωκρατικών, του Πλάτωνα και του Ερμή του Τρισμέγιστου, χτυπώντας την Αριστοτέλεια λογική που μέσω της εκφυλισμένης σχολαστικής μορφής της, κυβερνούσε τη βυθισμένη στο Μεσαίωνα Δύση. Σαν νέος Σωκράτης πέθανε για τις ιδέες του. Σκόρπισαν τις στάχτες του στους ανέμους και για δύο σχεδόν αιώνες το όνομα και τα έργα του δεν αναφέρθηκαν.

Ο Τζορντάνο Μπρούνο σήμερα αναγνωρίζεται ως γνήσιος εκφραστής της ελεύθερης σκέψης και στην πλατεία που κάηκε υψώνεται σήμερα ένα πανύψηλο μπρούντζινο άγαλμα με ανάγλυφες παραστάσεις της ζωής και της δίκης του στο βάθρο. Στη βάση του βρίσκονται πάντα φρέσκα λουλούδια που τοποθετούν θαυμαστές του απ' όλο τον κόσμο γι' αυτόν που ήξερε να ζήσει αλλά και να πεθάνει για τις ιδέες του.
Μήπως η εποχή μας είναι καλύτερη; Οι φανατισμοί ξαναγεννιούνται και το κυνήγι των μαγισσών ξαναζωντανεύει. Η φιλοσοφία και σήμερα είναι υπό διωγμό. Η σημερινή εποχή μας έχει υποστεί μια μαζική πλύση εγκεφάλου και χρειάζεται να αποπρογραμματιστεί και να μπεί σε καινούριο πρόγραμμα ανάπτυξης συνείδησης.
Ζούμε στην ουσία με το μυαλό που αντιλαμβάνεται ένα κόσμο μέσα από τις σκέψεις που καταχωρούνται ως πληροφορίες, και σαν παρατηρητές ζούμε την πραγματικότητά μας.
Ας φροντίσουμε να φύγουμε από το Matrix με συνειδητά Χριστοκεντρική νοοτροπία και την γνώση της μοναδικής Του Αλήθειας.

Πηγή 

Antigrafakias    

 
"Διάβαζε όχι για να αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στη κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες