" Η Αλήθεια για την Νέα Τάξη Πραγμάτων"

Τρίτη, 12 Ιουνίου 2018

Απίστευτο. Παραχωρήθηκε το Μακεδονία στα Σκόπια, χωρίς να ανοίξει μύτη.

35114153_662107344131739_906346702428543

Ο ΕΛΛΗΝΙΚΌΣ ΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΊΟ.

 Οι “συμφωνίες” είτε έχουν χορηγό είτε έχουν μίζα. O Τσίπρας συμφωνεί σε erga omnes, που θα πραγματοποιηθεί αφού τα Σκόπια μπουν σε ΕΕ και ΝΑΤΟ. Ξέρετε πόσο αξίζει στην αγορά το όνομα Μακεδονία; Kάτι δις ευρώ. Πόσα άρπαξαν για να το παραχωρήσουν; Eνα τρομακτικά απίστευτο ποσό. Οι Ελβετοί φτιάχνουν… νέα χρηματοκιβώτια.

 Ως την πιο μαύρη σελίδα της μεταπολιτευτικής μας ιστορίας θα αποτελεί για τον Ιστορικό του Μέλλοντος η αποφράδα 12η Ιουνίου του 2018.

Ο όρος «διαπραγμάτευση»που χρησιμοποιούν  είναι ένας όρος πολλαπλής πολιτικής ΑΠΑΤΗΣ.
Η εθνική σου υπόσταση, το όνομά σου και η Ιστορία σου είναι ζητήματα ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΑ. Από την στιγμή που αποδέχεσαι τη διαπραγμάτευσή τους ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙΣ την ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ τους…

Πριν από λίγη ώρα, ο αδίστακτος Τσίπρας με συνεργό τον εξουσιομανή Καμμένοκαι απλό παρατηρητή τον ανεκδιήγητο  Προκόπη Παυλόπουλο ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ κυριολεκτικά την Μακεδονία μας, παραχωρώντας Όνομα, Γλώσσα και Ιστορία στους Βόρειους βάρβαρους..
Οι Τσίπρας- Καμμένος και Προκόπης Παυλόπουλοςέβαλαν, με τον δικό του τρόπο ο καθένας, την υπογραφή τουςστην εκχώρηση του ονόματος «Μακεδονία» στους Σκοπιανούς.
Την επίτευξη συμφωνίας με τον πρωθυπουργό των Σκοπίων Ζόραν Ζάεφ ανακοίνωσε ο Τσίπρας στον Πάκη  τον οποίο επισκέφθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο ώρα 18:00 το απόγευμα της Τρίτης.

Αμέσως μετά την τηλεφωνική συνομιλία του με τον πρωθυπουργό των Σκοπίων, ο Τσίπρας του μετέφερε τη θετική απάντηση του Ζόραν Ζάεφ για την επιτευχθείσα συμφωνία και του ανακοίνωσε ότι το όνομα που δέχθηκαν οι Σκοπιανοί είναι το Βόρεια Μακεδονία - Republika Severna Makedonija - Republic of North Macedonia. 
Η νέα ονομασία της FYROM θα ισχύει erga omnes δηλαδή ένα όνομα για όλες τις χρήσεις.
Ο Πάκης δήλωσε από την πλευρά του:

«Είναι καλή η συμφωνία.


35145177_129030367974827_385830735551922
Από την πλευρά του, ο έτερος προδότης Καμμένος ξεκαθάρισε ότι το κόμμα του δεν πρόκειται να ψηφίσει συμφωνία που θα περιέχει το όνομα «Μακεδονία», ωστόσο τόνισε ότι δεν θα φύγει από την κυβέρνηση.
Ο Καμμένος φέρεται να εξέφρασε την πάγια θέση του ότι αρνείται να ψηφίσει ονομασία με το όνομα «Μακεδονία», πλην όμως το Μαξίμου εξακολουθεί να διαμηνύει ότι παρά το υπάρχον πολιτικό πρόβλημα να μην στηρίζει ο κυβερνητικός εταίρος, δεν υπάρχει κανένα ζήτημα κυβερνητικής συνοχής, και ότι υπάρχουν και άλλοι προδότες που θα ψηφήσουν  την προδοσία. Βλέπε Φώφη, ποτάμια και ρυάκια.    Όπερ και σημαίνει ότι η πολιτική συμβίωση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα συνεχιστεί κανονικά. 
Πηγή

Antigrafakias    


"Διάβαζε όχι για να αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στη κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες