" Η Αλήθεια για την Νέα Τάξη Πραγμάτων"

Δευτέρα, 4 Ιουνίου 2018

Κυματοειδής ...

Mario%2BS%25C3%25A1nchez%2BNevado%2B01.j
Η εβδομάδα που πέρασε, δεν πέρασε ερήμην.
Έγινε αντιληπτό το κύμα που ήρθε να ταράξει τα λιμνάζοντα νερά, ή να φρεσκάρει της Καρδιάς μας τους χειμάρρους.
Κάποιοι ταράχτηκαν, κάποιοι απόρησαν, μερικοί φοβήθηκαν και άλλοι έκαναν βαθιές βουτιές μαζί με άλματα σε άγνωστα ύψη κατανόησης.
Σήμερα πήραμε μιαν ανάσα καθώς πλησιάζει το επόμενο κύμα.
Μέχρι την Μεγάλη Ανατροπή, κάπως έτσι θα είναι το βίωμά μας.
Κάθε κύμα, θα μας ωθεί σε μια ακόμη συνειδητοποίηση, που με τη σειρά της θα πυροδοτεί αλυσιδωτές εσωτερικές αντιδράσεις και ανταποκρίσεις.
Ξαφνικά, αυτά που ήταν μπροστά σου, εμφανίζονται κάτω από ένα άλλο φως που σε βοηθάει να διακρίνεις λεπτομέρειες που αγνοούσες.
Αν δεν είχες αναρωτηθεί ποτέ πριν για την εγκυρότητα των συμπερασμάτων σου για μια οποιαδήποτε συνθήκη της ζωής σου, το σοκ είναι αναπόφευκτο.
Αν είχες ήδη στραφεί εσωτερικά και το περιβόλι σου ήταν καλλιεργημένο, με κάποιον τρόπο δικαιώνεσαι και μερικά σημαντικά ερωτήματά σου απαντώνται, έστω και μερικώς.
Σε κάθε περίπτωση, το δεδομένο είναι μια ακόμη σημαντική ευκαιρία αφύπνισης που προσφέρεται σε όλους για να την χρησιμοποιήσουν όπως νομίζουν.
Το αναπόφευκτο για όλους μας αυτή την περίοδο, είναι η επιλογή.
Σε λίγο δεν θα υπάρχει έδαφος να σταθούν η αναποφασιστικότητα, η ανευθυνότητα και η αδιαφορία. Τα κύματα θα πιέζουν όλο και περισσότερο, σε σημείο που σύντομα όλοι θα μιλούν γι`αυτά. 
Όπως είναι ορθό και δίκαιο να συμβεί, όλοι θα έχουν τις ευκαιρίες τους και, είτε τις χρησιμοποιήσουν εδώ και τώρα είτε τις αποθηκεύσουν για μελλοντική ανάλογη εμπειρία, χαμένος δεν θα είναι κανείς.


Τα κύματα είναι ένας συνδυασμός Δυνάμεων που συγκλίνουν και εστιάζουν με έναν και μοναδικό σκοπό: την Αφύπνιση της Ανθρωπότητας.
Η Γαία σέρνει τον χορό και δίνει τον βασικό τόνο, η Συμπαντική ορχήστρα πλαισιώνει, ενδυναμώνει, προστατεύει, καθοδηγεί, εμπνέει, ενθαρρύνει, θεραπεύει όλους όσοι συντονιστούν και εκδηλώσουν την πρόθεση να συμμετέχουν και ν`αναλάβουν δράση. 
Ο ρυθμός επιταχύνεται ήδη. Καθώς όλο και περισσότεροι αφυπνίζονται, οι Δυνάμεις ανταποκρίνονται άμεσα και οι ποιότητες των ενεργειών που κατέρχονται ποικίλλουν. Γι`αυτό και καμία μέρα δεν μοιάζει πια με την προηγούμενη ούτε με την επόμενή της. Έχουμε καθίσει στο Κοσμικό Μπαρ και παραγγέλνουμε όλο και πιο ασυνήθιστα κοκτέηλ.
Κανένα κύμα δεν έρχεται χωρίς την συγκατάθεσή μας, κάτι που σημαίνει ότι έχουμε κάθε δυνατότητα για να το αφομοιώσουμε, να το κατανοήσουμε και να βάλουμε σ`εφαρμογή τα δώρα που μας προσφέρει. Σε οποιαδήποτε περίπτωση νιώσουμε πως έχουμε αγγίξει τα όριά μας, είμαστε ελεύθεροι να ζητήσουμε να επιβραδύνει ο ρυθμός για εμάς ή να κάνουμε ένα διάλειμμα.
Παράλληλα, αυτό που τώρα έχουμε κληθεί ν`αντιληφθούμε, είναι η ταχύτητα με την οποία οι σκέψεις μας υλοποιούνται και πως οτιδήποτε βιώνουμε, αντανακλά κάτι πολύ δικό μας που δεν μπορεί πια να απουσιάζει από την συνείδησή μας. Η αφύπνιση προϋποθέτει ανάληψη της προσωπικής ευθύνης, στον μέγιστο βαθμό και πάντα στα πλαίσια του εφικτού.

Όταν οι νοητικές μας δυνάμεις καθοδηγηθούν με την επίγνωση της Ψυχικής Αποστολής, πολλά και θαυμαστά συμβαίνουν. Μπορούμε ν`αλλάξουμε, να τροποποιήσουμε, να γκρεμίσουμε και να χτίσουμε οτιδήποτε, φτάνει να συντονίσουμε τις προθέσεις μας με το Γίγνεσθαι της Γαίας και τις αγαθοεργείς προτροπές του Κοσμικού Σχεδίου.
Το πεπρωμένο μας βρίσκεται μερικά μόνο βήματα μπροστά μας, κάτι πλανιέται στον αέρα, μια άλλη μυρωδιά που σα να έρχεται απ`το παρελθόν κι από το μέλλον επίσης.
Μόλις συνειδητοποιήσουμε τι μας περιμένει, τότε θα τρέξουμε προς αυτό χωρίς δεύτερη σκέψη. Τότε, οι χείμαρροι θα γίνουν καταρράκτες.
Κι εκεί θα κριθούν όλα.


Τα ενεργειακά κοκτέηλ επενεργούν στα κέντρα (chakras) με διαφορετικό τρόπο, καμία αίσθηση δεν είναι ίδια με προηγούμενες εμπειρίες που έχουμε καταχωρήσει.
Γι`άλλη μια φορά, απομακρυνόμαστε από διαφόρων ειδών σχέσεις, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Σημασία έχει ν`ανοίξει ο χώρος για να έρθουν τα ραντεβού που έχουμε κλείσει γι`αυτή την τόσο κρίσιμη περίοδο που διανύουμε ήδη.
Το προσωπικό πρόγραμμα ξετυλίγεται και πολλές φορές αντιλαμβάνεσαι πως είσαι σκηνοθέτης, σεναριογράφος, πρωταγωνιστής, κομπάρσος αλλά και θεατής ταυτόχρονα.
Οι παραδοξότητες μόλις άρχισαν και το σουρεαλιστικό στοιχείο που εμφανίζεται όλο πιο συχνά και απρόβλεπτα, αυξάνει το ενδιαφέρον αλλά και την αγωνία καθώς εμπιστεύεσαι τα καλέσματα και εκπαιδεύεσαι από τις φαινομενικές τους αντιφάσεις.


Όλα μας ζητούν ν`αναλάβουμε δράση.
Όλα μας ζητούν να παραιτηθούμε από τον έλεγχο.

Η μέση οδός,
 ο δρόμος που ενώνει τις αντίρροπες δυνάμεις,
 η μεγάλη μας πρόκληση.

Αγάπη Άνευ Όρων
το ένα και μοναδικό κλειδί
που λύνει όλους τους γρίφους.

Εντός.


Πηγή

Antigrafakias   


"Διάβαζε όχι για να αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στη κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες