" Η Αλήθεια για την Νέα Τάξη Πραγμάτων"

Τετάρτη, 20 Ιουνίου 2018

Αυτό που τώρα ξεκίνησε, είναι μόνο η αρχή! Είναι η γλυκιά η χαραυγή… Που ανατέλλει στην πάτρια γη…

Η φωτογραφία από το Πισοδέρι φέρνει αβίαστα στο νου τα λόγια του Πρωθυπουργού Τσώρτσιλ: «Μέχρι τώρα λέγαμε πως οι Έλληνες πολεμούν σαν ήρωες. Από εδώ και στο εξής θα λέμε πως οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες!!» Καθώς και εκείνα του Αλμπέρ Καμύ, του Γάλλου φιλόσοφου, που έλεγε: «Πρώτη η Ελλάς μας εδίδαξε πως οι ελεύθεροι άνθρωποι μπορούν να είναι γενναίοι, και ότι καμμιά ήττα δεν είναι παντοτινή.
Αυτό που ξεκίνησε στο Πισοδέρι είναι μόνο η αρχή! Τι νομίζεις Έλληνα… η θυσία και το θάρρος του παππού και του πατέρα σου ήταν μόνο για εκείνη την εποχή; Τι νομίζεις Έλληνα… ότι χάθηκε το ευλογημένο το γονίδιο του ηρωισμού και του γνήσιου πατριωτισμού; Τι νομίζεις Έλληνα… ότι οι αφέντες μας περιορίζουν τις καρδιές μας; Τι νομίζεις Έλληνα… ότι οι δοσίλογοι πολιτικοί είναι ανέγγιχτοι και δυνατοί;
Ούτε το γονίδιο χάθηκε, μήτε και η ανδρεία στην ψυχή! Ούτε και δύναμη έχουν οι πολιτικοί … Αυτό που τώρα ξεκίνησε, είναι μόνο η αρχή! Είναι η γλυκιά η χαραυγή… Που ανατέλλει στην πάτρια γη… Το ψευτορωμέικο θα αλωθεί, την  λευτεριά ξανά να φέρει!

γράφει ο Κ.Ι.Κ.
 Antigrafakias   


"Διάβαζε όχι για να αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στη κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες