" Η Αλήθεια για την Νέα Τάξη Πραγμάτων"

Πέμπτη, 7 Ιουνίου 2018

Φωνές κατά των υποχρεωτικών εμβολιασμών στην νέα ιταλική κυβέρνηση

2018-06-07_143030.png

Συγκεκριμένα οι απόψεις της Ιταλίδας Υπουργού Υγείας, Τζούλια Γκρίλο, κάνουν ήδη τον γύρο των ιταλικών ΜΜΕ.
Η ίδια, προερχόμενη από το κυβερνών ευρωσκεπτικιστικό κόμμα των Πέντε Αστέρων, προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στις τάξεις των «πολιτικά ορθών» οργανώσεων και πολιτικών, έπειτα από τις δηλώσεις της κατά των εμβολίων.


Συγκεκριμένα η ίδια πρόβαλλε αρκετά θαρραλέα την άποψή της για τον υποχρεωτικό εμβολισμό τον οποίο και αποδοκιμάζει δημοσίως!


Η 43χρονη πολιτικός διαβεβαιώνει πως σε καμία των περιπτώσεων δεν τάσσεται κατά των εμβολίων, ωστόσο είναι αντίθετη με την υποχρεωτική φύση τους ιδιαίτερα στις μικρότερες ηλικίες.


Όπως είναι λογικό, η επιστημονική κοινότητα στην γειτονική χώρα αλλά και πολλά ΜΜΕ «ρίχτηκαν» πάνω στην νέα Υπουργο Υγείας, καλώντας την να δώσει εξηγήσεις για τις παραπάνω απόψεις της.


Αξίζει να σημειωθεί πως η βάση των επικρίσεων της Τζούλια Γκρίλο κατά των υποχρεωτικών εμβολιασμών, προέρχεται από έναν σχετικό νόμο στην Ιταλία που αποκλείει τα παιδιά από τα σχολεία αν οι γονείς τους αρνηθούν τον ενδοσχολικό εμβολιασμό τους.Πηγή 
  
Antigrafakias   

 
"Διάβαζε όχι για να αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στη κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες