" Η Αλήθεια για την Νέα Τάξη Πραγμάτων"

Τρίτη, 12 Ιουνίου 2018

ΚΡΑΤΟΣ ΜΠΑΝΑΝΙΑ : ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΚΑΙ Η ΚΟΜΠΙΝΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΧΡΕΩΝΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ!!!

2018-06-12_115515.png

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΙΕΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ 50ΡΙΚΟ...

Panos Leliatsos

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΙΕΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΑΝ 50ΡΙΚΟ..

ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΚΑΙ Η ΚΟΜΠΙΝΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΧΡΕΩΝΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ

Σύμφωνα με τον νόμο 4261/2014 άρθρο 150..υποχρεούνται τα πιστωτικά ιδρύματα, όταν και εφόσον ο δανειολήπτης παύσει την εξυπηρέτηση του δανείου πέραν του 6μηνου με εμπράγματες εξασφαλίσεις και πέρα του 3μηνου σε μη εξασφαλισμένα δάνεια, οι τράπεζες να εγγράφουν μόνο εξωλογιστικούς τόκους τους οποίους όμως δεν μπορεί να τους απαιτεί με οποιοδήποτε ένδικο μέσο..
Ομως όταν εσείς πηγαίνετε και καταθέτετε έστω και 10 ευρώ στον λογαριασμό εξυπηρέτησης του δανείου σύμφωνα με τον νόμο αναγνωρίζεται αυτούς τους εξωλογιστικούς τόκους που χρεώνει η τράπεζα και έχει κάθε δικαίωμα να τους απαιτεί..
Θέλει μεγάλη προσοχή από όλους τους δανειολήπτες που δεν μπορούν να αποπληρώνουν την οφειλή τους να μην πέφτουν εύκολα θύματα των εκβιασμών και των απειλών εισπρακτικών και να μην καταθέτουν ούτε ένα ευρώ γιατί με αυτό τον τρόπο αναγνωρίζεται τους εξωλογιστικούς τόκους της τράπεζας που επουδενί δεν θα μπορούσε να απαιτήσει.
Ακόμη και σε περιπτώσεις ρυθμίσεων των δανείων, πρέπει να εντοπίσετε επακριβώς το ύψος των εξωλογιστικών τόκων και να απαιτήσετε την πλήρη διαγραφή τους.
Θέλει μεγάλη προσοχή πριν την υπογραφή σας και συμβουλευτείτε ειδικούς..ΠΑΝΟΣ ΛΕΛΙΑΤΣΟΣ

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ


ΠΗΓΗ

Antigrafakias    


"Διάβαζε όχι για να αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στη κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες