" Η Αλήθεια για την Νέα Τάξη Πραγμάτων"

Σάββατο, 7 Ιουλίου 2018

Πρέπει να σταματήσεις να ακούς για να γλιτώσεις..

Μέσα στη χώρα μας υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες εχθροί,  Άλλοι είναι ολόκληρες γενιές αίματος με κληρονομημένη την αποστολή τους  και άλλοι στρατολογούνται σε μικρή ηλικία για να εκτελέσουν το μόνιμο σχέδιο των  εχθρών~
Αυτοί που ονομάζεις προδότες δεν είναι προδότες,  για να είσαι προδότης πρέπει να είσαι Έλληνας… δεν είναι Έλληνες είναι οι εχθροί!

Μέσα στην Χώρα μας ζουν εκατοντάδες χιλιάδες με ονόματα ελληνικά με ταυτότητες ελληνικές αλλά δεν είναι ΕΛΛΗΝΕΣ!
Αν πρέπει να στο  σχηματοποιησω  για να το καταλάβεις τότε φαντάσου  την πυραμίδα της κοινωνίας όπου το πάνω κομμάτι της δεν είναι πια ελληνικό…. η ελέγχεται απόλυτα από τους εχθρούς της χώρας!
Δεν είναι δικιά μας Ούτε η κυβέρνηση,  ούτε η δικαιοσύνη,  ούτε η αστυνομία,  ούτε η ηγεσία του στρατού…. δεν  ελέγχουμε την πληροφορία και την επικοινωνία της χώρας… και αυτό Δυστυχώς συμβαίνει πάρα μα πάρα πολλά χρόνια… στο σημείο να επιτρέψουμε όλοι μαζί να εκπαιδευτούμε και να οδηγηθούμε σε λάθος μονοπάτι  ώστε η συνείδησή μας να έχει  χάλκευφθει  σε σημείο σήμερα να έχουμε ξεχάσει τις πραγματικές ρίζες και τις ιδιότητες του DNA μας!
Είναι παντού γύρω μας,  είναι φίλοι μας, είναι στη δουλειά μας, είναι ο γείτονάς μας, είναι ο Μπακάλης της γειτονιάς… είναι αυτός που δεν θα σου πέρναγε ποτέ από το μυαλό… αλλά είναι εκεί μόνο για να κάνει ένα πράγμα… Να αποδομεί την αλήθεια.. να δημιουργεί αντι-νοηση στην πληροφορία… και να περνάει το  το δόγμα των  εχθρών!
Χιλιάδες από αυτούς έχουν κανονική πληρωμή,  πληρωμή που έρχεται κανονικά στο ταχυδρομείο ή μπαίνει στην τράπεζα,  δεν έχουν Κάποια ιδιαίτερη εργασία,  δεν γνωρίζεις το τι κάνουν…. και αν το γνωρίζεις η πραγματική τους εργασία είναι άλλη και αυτό που σου δείχνουν ότι κάνουν είναι το καμουφλάζ τους!
Σταμάτα να ακούς,  Φύγε από την επιφάνεια της πληροφορίας και κάνε μόνος σου έρευνα, αμφισβήτησε τα πάντα όλα όσα σου έμαθαν μέσα σε αυτό το γραμμικό σύστημα εκπαίδευσης για να σε ελέγχουν,  πέταξε από πάνω σου την οποιαδήποτε ταμπέλα όλες ανήκουν στον εχθρό!
Δεν θα σταματήσουν να σε κερδίζουν Εάν δεν καταλάβεις αυτό το μήνυμα μου,  οκτώ χρόνια Προσπαθώ να σε οδηγήσω μακριά από την επιφάνεια πληροφορίας για να γλιτώσεις την ζωή και το μέλλον σου….. σταμάτα να ακούς και ανάλαβε την ευθύνη της εκπαίδευσης σου…. σταμάτα να ακούς τους πάντες…. είναι όλοι ύποπτοι για εχθροί!
Η λύση έχει δοθεί εδώ και 8 χρόνια,  όσο δεν την ακολουθούμε θα συνεχίζουμε να έχουμε απώλειες και ήττες σε αυτή την συνεχόμενη ύπουλη αιμορραγία που έχει το έθνος μας!
Αυτόνομες ομάδες,  με μοναδική ταμπέλα το έθνος και την Ελλάδα αλλά και την προστασία των πραγματικών Ελλήνων….χωρίς αρχηγό….  γειτονιά γειτονιά… εκπαίδευση από κοινού όλοι μαζί σε νέες συμβάσεις πραγματικότητας και αλήθειας που θα φτάσετε μέσα από προσωπική σκληρή Μελέτη και έρευνα!
Η μάχη στο επίπεδο κοινωνίας έχει ήδη χαθεί,  η μάχη στο επίπεδο πληροφορίας έχει ήδη χαθεί,  όλα μπορούν να χαθούν και να κερδηθούν ξανά από την αρχή…. ονόματα, Χώματα, ελευθερίες, ιστορία…. Όλα μπορούν να κερδηθούν ξανά από την αρχή αν το πραγματικό κύτταρο του έθνους καταφέρει να κρατήσει ξύπνια τη συνείδησή του και την πραγματική εκπαίδευσή του!
Κάντε πίσω,  δεν είναι ώρα για καμία μάχη… η οποιαδήποτε μάχη που θα φέρει αλλαγή και Νίκη θα ξαναφέρει έναν δικό τους…. Γυρίστε πίσω…. μην ακούτε κανέναν πια… αυτόνομηθειτε  σε πολλές ομάδες σε όλη την Ελλάδα… δημιουργήστε τους νέους κανόνες όρκους και συμβάσεις που θα είναι η προστασία του έθνους!
Πρέπει να  ξεθεμελιωθεί  τελείως  ένα καρκινικό σύστημα εξουσίας και ελέγχου που τιμωρεί το έθνος μας εδώ και αιώνες…. πρέπει να το καταλάβετε αυτό… ο οποιοσδήποτε άλλος δρόμος που ακολούθησε τους δικούς τους κανόνες και νόμους για να επιφέρει μία υποτιθέμενη αλλαγή Θα είναι άλλη μία ακόμα θεατρική παράσταση που θα δώσει χρόνο στους ίδιους εχθρούς να ανασυνταχθούν και να ξανακερδίσουν το οποίο έδαφος θα θεωρούμε ότι έχασαν!
Κανένας όμως δεν μπορεί να κερδίσει την αληθινή Συνείδηση και την αληθινή ιστορία όπου κάποιος έχει εμβαθύνει και έχει ανακαλύψει τις προσωπικές του αλήθειες…
Κανένας δεν μπορεί να νικήσει έναν δούρειο ίππο  συνειδήσης και Νέας Παιδείας  που μπορεί να δημιουργηθεί μόνο από αυτούς που έχουν ανακαλύψει την αλήθεια για το τι συμβαίνει στη χώρα μας αυτή τη στιγμή!
Δεν είναι δυνατόν να πιστεύεις ότι μία μάχη που έγινε εναντίον σου και κράτησε αιώνες για να σε φέρουν εδώ ότι μπορείς να τη νικήσεις μέσα σε λίγες στιγμές,  αν δεν κατανοήσεις το πρόβλημα και τον πραγματικό εχθρό δεν θα καταφέρεις Τίποτα όσο και εγωιστικά αν χρειάζεσαι αυτή τη στιγμή την μεγάλη αρχή της Αντίστασης και της Επανάστασης,  όσο κι αν εγωιστικά χρειάζεσαι μία ψεύτικη Νίκη για να δικαιολογήσεις όλα όσα ψέματα σε τάιζε αυτός ο πολιτισμός της χεστρας!
Σταματήστε να τους ακούτε,  Σταματήστε να τους ακούτε όλους…,  μόνοι σας δημιουργήστε τη νέα βάση πληροφορίας που είναι συμφέρουσα προς το έθνος μας….  βαλλομαστε από παγκόσμιες δυνάμεις  με συγκεκριμένους τρόπους και ενέργειες που αν δεν γνωρίζεις την αλήθεια και την φύση αυτού του ψεύτικου  κόσμου μας  δεν θα καταφέρεις ποτέ να ξεφύγεις όπως δεν ξέφυγαν ποτέ όλες οι γενιές πίσω από μας!
Οι αυτόνομες ομάδες θα έχουν τη δυνατότητα μέσα στο χρόνο να καταγραφούν αλλά και ένα ξεσκαρτάρουν τα ψεύτικα προσωπεία που λειτουργούν μέσα στην κοινωνία μας κάτω από συγκεκριμένες εντολές…. Εάν δεν βγάλουμε την ψείρα από το μαλλί δεν πρόκειται ποτέ να μας   θαυμάσει  ο κόσμος  για το ωραίο πρόσωπο μας!
0ι αυτόνομες ομάδες θα μπορούν Από κοινού να επιλέγουν την πληροφορία η οποία είναι χρήσιμη προς το έθνος…. με την δημιουργία τους αλλά και τη συνεργασία τους σε όλη την Ελλάδα θα μπορεί να υπάρξει η βάση που θα διαχειρίζεται την αληθινή πληροφορία χωρίς να μπορούν οι ψείρες να την αποδομούν και έτσι να σταματούν την κρίσιμη μάζα στο να φτάσει στην ολική της  αφύπνιση!
Γνωρίζουν ακριβώς την ψυχολογία και του ανθρώπου και της μάζας,  Γνωρίζουν ότι μας εκπαίδευσαν  να είμαστε τα όντα που επιλέγουν πάντα το εύκολο, πάντα τη μασημένη τροφή, τους άρτους και τα θεάματα…. πρέπει να νικήσετε αυτόν τον ιό της οκνηρίας και της ανευθυνότητας και να αναλάβετε από την αρχή τις ευθύνες σας Απέναντι στα παιδιά σας και το μέλλον!
Η ανθρωπότητα χρειάζεται ξανά την Ελληνική συνείδηση να τη βγάλει έξω από το τούνελ της φρίκης,  αυτό μπορεί να συμβεί Μόνο αν εμείς οι Μονάδες αποφασίσουμε να αλλάξουμε,  αν πάρουμε την απόφαση της αρχής Να το αλλάξουμε…
Σταματήστε να τους ακούτε,  σταμάτα να ακούς… Ότι ακούς είναι ψέματα… Όποια πληροφορία και αν λαμβάνεις χωρίς εσύ να την  κρινεις με την αφυπνισμένη ξανά κρίση σου είναι πληροφορία του εχθρού,  Αν θεωρείς ότι η κρίση σου δεν είναι αφυπνισμένη ακόμα  φυγε από την επιφάνεια πληροφορίας  και ξεκινά να σκάβεις μέχρι να βρεις την αλήθεια…. το οφείλεις στα παιδιά σου,  το οφείλεις στη Χώρα, το οφείλεις στην ιστορία μας… να είσαι η γενιά που θα κουραστεί σήμερα και θα θυσιάσει τα εύκολα… για να δημιουργήσει ένα αύριο ελεύθερο  στον πλανήτη!
Stranger…

Πηγή

 Antigrafakias   


"Διάβαζε όχι για να αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στη κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες